reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madziu ja tez pamietam jak testowalas bo juz podczytywalam. Ale u ciebie beta byla piekna, pamietasz?
Z tych 4 dzisiaj powinno byc ok 50 zebym byla spokojna lub przynajmniej 30 zeby miec nadzieje. Powtorzyc powtorze, lekow nie odstawiam.
Zywka piekna :*
Byla ladna, prawda. Masz ja nawet na moim pasku na dole. Ale nadal nie wiem ktory to dzien i iludniowy byl okruszek.
Nie zalamuj sie tylko pomysl ze nie jest jeszcze przesadzone. Ropuszka miala 8 bodajże i zaraz rodzi :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Z mojego doświadczenia napiszę - na betę nie idź. Beta już nie rośnie tak jak na początku, może sporo zwolnić i się tylko niepotrzebnie zestresujesz (ja tak miałam). A objawy to też temat rzeka. Ja miałam dni kiedy ustawaly a potem wracały (że zdwojona siłą). Przypatrujemy się swojemu ciału a każdy dzień tak naprawdę może inaczej wyglądać. Skoro wizytę masz w piątek to poczekalabym do Niej spokojnie. Oczywiście wcześniejsza wizyta na pewno by Cię uspokoila ale dwa dni to chyba bym już poczekala.

Jestem 21 dpt i czuje się bardzo dobrze, nic mnie nie boli, nie kłuje, nie ciągnie (nie to co po transferze). Wczoraj byłam na wizycie pęcherzykowej i wszystko jest w najlepszym porządku wiec nie martw się i ciesz dobrym samopoczuciem :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No i ch..... beta 16:(

Tylko mi nie piszcie ze to przyrost 400% i bedzie dobrze. Gowno bedzie:(

Hmmm, rzeczywiście trudno powiedzieć co się dzieje. Tak jak napisałaś wcześniej mogłaby być 0 albo jakaś naprawdę konkretna. Najgorsze jest trwanie w zawieszeniu, bo leków odstawić nie możesz. Oby sytuacja jak najszybciej się wyjaśniła.

No tych moich starczy mi do niedzieli i koniec .. więc nie wiem co robić :( eh.. masakra jakaś
Kochane laseczki zbieramy progesteron dla zylwi tylko trzeba ustalic czego mamy wspolnie najwiecej i wyslac jej niech sie dziewczyna nie martwi i spi spokojnie. A co do lekarki zakazala kontrolowac powiedziala ze nic wiecej nie da a jakby w razie W tfu tfu cos sie zaczelo dziac to powie tak mi przykro. Tym bardziej ze nie masz jej na miejscu zeby wrazie co podjechac po recepte

Byla ladna, prawda. Masz ja nawet na moim pasku na dole. Ale nadal nie wiem ktory to dzien i iludniowy byl okruszek.
Nie zalamuj sie tylko pomysl ze nie jest jeszcze przesadzone. Ropuszka miala 8 bodajże i zaraz rodzi :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie. U ciebie 8dpt bylo 70. U mnie jest 16. W czerwcu bylo 12 i niestety nie bede rodzic w lutym. We wrzesniu bylo 117 i tez sie to dobrze nie skonczylo.
Dziewczyny to nie jest panika. Tu przemawia po prostu rozsadek.
Jesli chcecie mnie doprowadzac do porzadku lub kopac wirtualnie po tylku albo wmawiac, ze wszystko bedzie dobrze, to po prostu nic nie piszcie, prosze.

reklama
Jak co dzień świeży soczek :biggrin2: czy można już coś czuć po transferze :laugh2: zaraz zacznę czytać posty bo wczoraj zasnęłam :)

Załączniki

• IMG-20180109-WA0001.jpeg
    IMG-20180109-WA0001.jpeg
    705,9 KB · Wyświetleń: 63
Do góry