reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No ufamy jasne , że ufamy ale dopisze tu to co Ty napisałaś, że gdyby nie forum to też bym odstawiła i nawet nie myślała.. :(
Ale wczoraj trochę myślałam no i dużo dziewczyn nie wie o większości rzeczy których my tu się dowiadujemy i jest wszystko dobrze ..
Nie wiem co mam robic.. ;( mam mętlik w głowie.. wiem, że tu wszystkie mi napiszą " ja dalej bym brała " ... mąż to w ogóle nie chce słyszeć, że jeszcze coś sobie załatwię.. kurczę.. ci3zko mi.. myślałam że to będzie łatwe
To moze sprobuj odstawic a jak bedziesz miala plamienia to wtedy szybko po progesteron. U mnie m sie zgodzil na branie dluzej, bo inny lekarz profesor mowil przy nim, ze to nie zadzkodzi a moze pomoc. Kiedy zaczynasz 8tc?

reklama
Ucaluje. Poki co lezy na mnie po jedzeniu. Dzis przyjelam strategie - ubiore sie zanim karmie i chyba bede musiala sie przebrac bo jestem przyozdobiona bialymi mazajami, ktore sa dosc widoczne na czarnej sukience :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
E tam sukienka upierze sie. A matka musi od czasu do czasu ladnym stroju dziecko nakarmic z ranca a nie w pizamie czy rozciagnietej bluzce ;)

No ufamy jasne , że ufamy ale dopisze tu to co Ty napisałaś, że gdyby nie forum to też bym odstawiła i nawet nie myślała.. :(
Ale wczoraj trochę myślałam no i dużo dziewczyn nie wie o większości rzeczy których my tu się dowiadujemy i jest wszystko dobrze ..
Nie wiem co mam robic.. ;( mam mętlik w głowie.. wiem, że tu wszystkie mi napiszą " ja dalej bym brała " ... mąż to w ogóle nie chce słyszeć, że jeszcze coś sobie załatwię.. kurczę.. ci3zko mi.. myślałam że to będzie łatwe
Mnie wczoraj lekarz zaskoczył że progesteron bierzemy do 6 tc ....

No wlasnie. U ciebie 8dpt bylo 70. U mnie jest 16. W czerwcu bylo 12 i niestety nie bede rodzic w lutym. We wrzesniu bylo 117 i tez sie to dobrze nie skonczylo.
Dziewczyny to nie jest panika. Tu przemawia po prostu rozsadek.
Jesli chcecie mnie doprowadzac do porzadku lub kopac wirtualnie po tylku albo wmawiac, ze wszystko bedzie dobrze, to po prostu nic nie piszcie, prosze.
Ja wiem, ze duzo przeszlas i chcesz konkretu ale to biologia nie matematyka gdzie 2+2=4 i juz, a wynik nie zmieni sie za 2 czy 3 dni.
Nie bede oszukiwac ze twoj wynik = szczesliwe rozwiązanie, ale nie jest beznadziejny.
Pisze wlasnie dzis, bo czekalam na twoj wynik i dlatego ze wierze w ciebie ;)
Jestes dla nas wszystkich tu wazna i wszystkie chvialybysmy rownie mocno zeby ci sie udalo (i każdej z was tez)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To moze sprobuj odstawic a jak bedziesz miala plamienia to wtedy szybko po progesteron. U mnie m sie zgodzil na branie dluzej, bo inny lekarz profesor mowil przy nim, ze to nie zadzkodzi a moze pomoc. Kiedy zaczynasz 8tc?
Jutro.. mam jak coś w domu ta luteine pod język .. kurde ale to ciężkie wszystko :(
Jak schodzilam z dawek to nic się nie działo luteine pod język odstawiłam w sobotę A wczoraj wzięłam ostatni crinone i duphastonu starczy mi do niedzieli ..
W piątek pójdę zbadam progesteron bo jutro nie dam rady bo jedziemy z samego rana zawieźć tatę do szpitala i nie wyrobie się tu do labo więc pójdę w piątek

Do góry