reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny trochę się martwię dzisiaj 19 dpt i od wczoraj nie czuje kompletnie nic. Piersi przestają bolec, brzuch jak w poniedziałek bolał jak na @ tak dzisiaj nic. Wczoraj tez zero. W. Poniedziałek było mi trochę niedobrze a wczoraj o dzisiaj czuje się dobrze, senność znikła. Bije się z myślami czy iść na betę czy czekać do piątku do wizyty.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja cos takiego mniej wiecej mialam wczoraj. To troche wugladalo nie jak kreska tylko jak taki dlugi cien od tej kreski testowej do kontrolnej. Ale potem jak wyschlo to ciut wyrazniej bylo widac, ze to kreska:)
Dżoasia taki cien cienia moze znaczyc wszystko. Skoro wyszedl to jest niezle. Ja na swoim nic nie widzialam i odstawilam drame (czesc dziewczyn jeszcze pamieta) bo ja nic nie widzialam na nim a dziewczyny tu widzialy. Nie bede wstawiac mojego tedtu z wtedy, wstawie go z wczoraj;)

Wyglada tak:
1515570931-1a07e124e88681e6-aaaaaa.jpeg

Moze to twoj czas Dżoasia, czego bardzo ci zycze. Doczytalam, ze masz bete 16 (nie wiem.tylko ltory dzien i ilodniowych), a dwa dni temu byla 4 i zeby ci nie gratulowac przyrostu. To nie gratuluje, pytam tylko ile.bys.chciala zeby w 2 dni z tych 4 sie zrobilo? Te 16 to moze.cos, moze nic, kolejna weryfikacja cie czeka.

A RHCP28 po cichu gratuluje. Teraz beta albo i dwie cie czekaja zeby sie upewnic i sprawdzic przyrosty :)

Anetka303 podziwiam ze masz czas na forum sie udzielac przy dwojce, ja przy jednym tylko zagladam czasami.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dżoasia taki cien cienia moze znaczyc wszystko. Skoro wyszedl to jest niezle. Ja na swoim nic nie widzialam i odstawilam drame (czesc dziewczyn jeszcze pamieta) bo ja nic nie widzialam na nim a dziewczyny tu widzialy. Nie bede wstawiac mojego tedtu z wtedy, wstawie go z wczoraj;)

Wyglada tak:

Moze to twoj czas Dżoasia, czego bardzo ci zycze. Doczytalam, ze masz bete 16 (nie wiem.tylko ltory dzien i ilodniowych), a dwa dni temu byla 4 i zeby ci nie gratulowac przyrostu. To nie gratuluje, pytam tylko ile.bys.chciala zeby w 2 dni z tych 4 sie zrobilo? Te 16 to moze.cos, moze nic, kolejna weryfikacja cie czeka.

A RHCP28 po cichu gratuluje. Teraz beta albo i dwie cie czekaja zeby sie upewnic i sprawdzic przyrosty :)

Anetka303 podziwiam ze masz czas na forum sie udzielac przy dwojce, ja przy jednym tylko zagladam czasami.

Żywia jest piękna, naprawdę. Jak się na Nią patrzy i widzi wymierny wynik naszej walki to aż nowe siły w człowieka wstepuja :)

Wyglada tak:

Madziu ja tez pamietam jak testowalas bo juz podczytywalam. Ale u ciebie beta byla piekna, pamietasz?
Z tych 4 dzisiaj powinno byc ok 50 zebym byla spokojna lub przynajmniej 30 zeby miec nadzieje. Powtorzyc powtorze, lekow nie odstawiam.
Zywka piekna :*

reklama
Do góry