reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i ch..... beta 16:(

Tylko mi nie piszcie ze to przyrost 400% i bedzie dobrze. Gowno bedzie:(
Niska ta beta ale i z takie ciaze byly. Pamietaj, ze mialas dwa maluszki podawane i moga zostac dwa lub jeden. Moze jeden porzebowal wiecej czasu na implantacje, nigdy nic nie wiadomo. Znow musisz czekac na kolejna bete, zeby cos sie wyjasnilo niestety. Ja jestem dobrej mysli i trzymam kciuki za Was ✊✊

Dżoasia taki cien cienia moze znaczyc wszystko. Skoro wyszedl to jest niezle. Ja na swoim nic nie widzialam i odstawilam drame (czesc dziewczyn jeszcze pamieta) bo ja nic nie widzialam na nim a dziewczyny tu widzialy. Nie bede wstawiac mojego tedtu z wtedy, wstawie go z wczoraj;)

Wyglada tak:
1515570931-1a07e124e88681e6-aaaaaa.jpeg

Moze to twoj czas Dżoasia, czego bardzo ci zycze. Doczytalam, ze masz bete 16 (nie wiem.tylko ltory dzien i ilodniowych), a dwa dni temu byla 4 i zeby ci nie gratulowac przyrostu. To nie gratuluje, pytam tylko ile.bys.chciala zeby w 2 dni z tych 4 sie zrobilo? Te 16 to moze.cos, moze nic, kolejna weryfikacja cie czeka.

A RHCP28 po cichu gratuluje. Teraz beta albo i dwie cie czekaja zeby sie upewnic i sprawdzic przyrosty :)

Anetka303 podziwiam ze masz czas na forum sie udzielac przy dwojce, ja przy jednym tylko zagladam czasami.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bożysiu, jaka ona jest cudowna :tak::tak::tak:
Aż by się ją chciało schrupać, zacałować i nie wiem co jeszcze :rofl2:

Mnie wczoraj lekarz zaskoczył że progesteron bierzemy do 6 tc ....
Mi powiedziała że do 8tc chciałaby żebym już była na czysto bez leków oczywiście jeżeli nie będzie plamien żadnych przy schodzeniu z dawek przy każdym z leku.. No i jest czysto.. ostatnio byłam na wizycie pytała jak mi idzie i bardzo zdziwiona , że jej posluchalam.. ale już sama nie wiem co mam robic ..

No wlasnie. U ciebie 8dpt bylo 70. U mnie jest 16. W czerwcu bylo 12 i niestety nie bede rodzic w lutym. We wrzesniu bylo 117 i tez sie to dobrze nie skonczylo.
Dziewczyny to nie jest panika. Tu przemawia po prostu rozsadek.
Jesli chcecie mnie doprowadzac do porzadku lub kopac wirtualnie po tylku albo wmawiac, ze wszystko bedzie dobrze, to po prostu nic nie piszcie, prosze.
No nic pozostaje czekać Kochana. Intuicja potężna rzecz, ale mam nadzieję, że się u Ciebie myli. Powtarzasz jutro czy pojutrze?

Jutro.. mam jak coś w domu ta luteine pod język .. kurde ale to ciężkie wszystko :(
Jak schodzilam z dawek to nic się nie działo luteine pod język odstawiłam w sobotę A wczoraj wzięłam ostatni crinone i duphastonu starczy mi do niedzieli ..
W piątek pójdę zbadam progesteron bo jutro nie dam rady bo jedziemy z samego rana zawieźć tatę do szpitala i nie wyrobie się tu do labo więc pójdę w piątek
Ja bym narazie robila jak lekarz karze ale kontrolowala jak pisze @dżoasia. Jak juz schodzisz z dawek i nic sie nie dzieje to dobrze :) Ja tez od dzisiaj juz tylko 1x1 i mam ogronego stresa przez te wczesniejsze plamienia. Mi straczy crinone do wtorku, bo jeden chce miec w razie co w zapasie.

Dziewczyny zaczęło się wstałam a na podpasce już ciemna krew dobrze że wogole ja wzięłam na noc cis tak czułam że się zacznie w nocy albo nad raben

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Przygotuj się na różne natężenie.... i pamiętaj że to kolejny etap w drodze do szczęścia. Tak musi być więc przetrwają to i do boju dalej

Właśnie kochane muszę oddać kalendarz na jakiś czas bo jutro zawozimy tatę na operację będę mieszkała jakiś czas u mamy tam nie ma wifi i nie będę miała jak dodawać kalendarza i pewnie mniej będę zaglądała A z tel to w ogóle masakra z tym kalendarzem ..
Czy jest ktoś chętny ? Na gora tydzień od jutra :)

reklama
E tam sukienka upierze sie. A matka musi od czasu do czasu ladnym stroju dziecko nakarmic z ranca a nie w pizamie czy rozciagnietej bluzce ;)
Tak, ale na ubraniu sie skonczylo. Musze jeszcze cośs zjeść podsprzatnac, bo poki co to tylko sieubralam :) a juz przebieranie mnie czeka :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry