reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Poznajesz z rysow twarzy? :p miedzy nogami jeszcze nic nie dynda, wiec kto wie ;) Ja modle sie codziennie oby tylko zdrowe bylo.
Wlasnie oby zdrowe bylo:) fajnie,ze i u cb wszystko dobrze.. Bylam dzis u lekarza i tez mam sie nie przejmowac tym testem Pappa bo jest bardzo male prawdopodobienstwo choroby.Kurcze tak patrze Twoj dzieciaczek ma 6cm to prawidlowo dla rego tygodnia a moj juz ponad 9cm chyba bedzie dlugie i chudziutkie:D

Ale pamiętaj ze musisz miec jeden dzień przerwy , czyli aa jeden dzień wrócić do pracy i wtedy zmiana kodu i możesz kolejne 6 mcy. możesz w tym dniu wsiąść urlop np. na żądanie
U mnie nie ma czegoś takiego jak urlop na żądanie;) samozatrudnienie i nie muszę mieć dnia przerwy rozmawiałam że znajoma z zusu

Dziewczyny czekam do ginekologa przyjął mnie wyjątkowo zobaczymy co powie po przejrzeniu wyników tych sprzed transferu i początkowej ciąży i moze cos doradzić jakaś suplementację albo coś żeby wzmocnić mój organizm żeby znowu nie było cb;(

Dziewczyny czekam do ginekologa przyjął mnie wyjątkowo zobaczymy co powie po przejrzeniu wyników tych sprzed transferu i początkowej ciąży i moze cos doradzić jakaś suplementację albo coś żeby wzmocnić mój organizm żeby znowu nie było cb;(
Dobrze ,że działasz :) Daj znać po wizycie :)

Wizyta za 3 tygodnie a moje samopoczucie serducho przeszcześliwe, a ogólnie to słabo od wczoraj nic co zjadłam ani wypilam nie zostało w środku dłużej niż 20 minut,jak noc będzie tak samo to mam się udać do szpitala na kroplówki. Mam jednak nadzieję że obędzie się bez tego :-)
Oo to niedobrze, ze wszystko zwracasz, mam nadzieje, ze obejdzie sie bez szpitala. Ja tez mam wizyte za 3 tygodnie juz, zmienili mi termin :)

reklama
Wlasnie oby zdrowe bylo:) fajnie,ze i u cb wszystko dobrze.. Bylam dzis u lekarza i tez mam sie nie przejmowac tym testem Pappa bo jest bardzo male prawdopodobienstwo choroby.Kurcze tak patrze Twoj dzieciaczek ma 6cm to prawidlowo dla rego tygodnia a moj juz ponad 9cm chyba bedzie dlugie i chudziutkie:D
9cm? Jestes pewna? Nie mierzyl czasem z nozkami?

Do góry