Wybacz namieszałam dopiero teraz zobaczylam na kartce w tym calym opisie ze dziecko ma 5.7cm a na zdjeciach usg niewiem co on nawymierzal.Takze wszystko sie zgadza terazsorry..9cm? Jestes pewna? Nie mierzyl czasem z nozkami?
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Kurde no to nieciekawie:/ moze jakos to ogarniesz, a moze znajdziesz tez jakies delikatne rehabilitacje dla zaciazonych i bedzie dobrze.rehabilitacja zalecana... operacja -nie wiem...chyba się nie da ,bo to tak jakby rozszczepienie w dolnym odcinku...wada wrodzona- kształtuje się w pierwszym trymestrze...możliwe,że przez niedobór kwasu foliowego i wit.b6....ach kuwa... lata dżwigania w handlu rejczel nie pomogły..Zobaczę co mi ortopeda odpisze...
Najgorsze,że teraz mnie złapało mega i biorę leki przez które we łbie mi się miesza a ból dalej...no.
I CHYBA trza się będzie przyzwyczaić.Boję się mówić mojemu M ,bo już całkiem anty się nastawi
NO nieciekawie...Ale jadę z koksem.Kurde no to nieciekawie:/ moze jakos to ogarniesz, a moze znajdziesz tez jakies delikatne rehabilitacje dla zaciazonych i bedzie dobrze.
Doktor powiedział,że będę musiała bardzo uważać w ciąży...MA podesłać namiary na dobrego fizjoterapeute
dżoasia
No o git. Niech sie fizjoterapeuta martwiNO nieciekawie...Ale jadę z koksem.
Doktor powiedział,że będę musiała bardzo uważać w ciąży...MA podesłać namiary na dobrego fizjoterapeute
sykatynka
Dziewczyny na początku ciąży na sztucznym cyklu - ile wy bierzecie luteiny albo progesteronu? Ja teoretycznie mam 3x200 mg dopochwowej plus 3x200 mg podjezykowej ale mi się wydaje ze to dość dużo... nie mówiąc o tym, że ta podjezykowa kończy mi się szybko, dzisiaj mi lekarka przepisała ale tylko jedno opakowanie co do wtorku mi wystarczy. Mam 17 dpt.
No A z porodem może też coś się uda wymyśleć...mam nadzieję.No o git. Niech sie fizjoterapeuta martwi
Będę walczyć!
@Murawa wady kręgosłupa to pewnie i każdej z nas by się coś znalazło ale nie wiemy o tym dopóki tego nie badamy.
Przykładem jestem ja .... w ciąży i po ciąży zrobiłam badanie rtg dolnej czesci kręgosłupa wyszło mi ze mam 4 przepukliny z czego dwie uciskaja na rdzeń kregowy. Ból mam czasami ogromny, włącza się blokada nogi i wiem ze gdybym powtórzyła badanie byłoby wiele gorszy wynik bo z wiekiem to wszystko postępuje .
odnośnie Twojej ewentualnej cesarski gdy już będziesz w ciąży ...to sama radość lepiej niż sn
Przykładem jestem ja .... w ciąży i po ciąży zrobiłam badanie rtg dolnej czesci kręgosłupa wyszło mi ze mam 4 przepukliny z czego dwie uciskaja na rdzeń kregowy. Ból mam czasami ogromny, włącza się blokada nogi i wiem ze gdybym powtórzyła badanie byłoby wiele gorszy wynik bo z wiekiem to wszystko postępuje .
odnośnie Twojej ewentualnej cesarski gdy już będziesz w ciąży ...to sama radość lepiej niż sn
dżoasia
Ja biore dupka 3x1, crinone 1x i lutinus 0-1-2. Moze sobie dr pomylila i zle wpisala na recepteDziewczyny na początku ciąży na sztucznym cyklu - ile wy bierzecie luteiny albo progesteronu? Ja teoretycznie mam 3x200 mg dopochwowej plus 3x200 mg podjezykowej ale mi się wydaje ze to dość dużo... nie mówiąc o tym, że ta podjezykowa kończy mi się szybko, dzisiaj mi lekarka przepisała ale tylko jedno opakowanie co do wtorku mi wystarczy
reklama
dżoasia
Hehe najwyzej bedziesz pierwsza krorej dziecko wyciagna gora jak dolem nie wyjdzieNo A z porodem może też coś się uda wymyśleć...mam nadzieję.
Będę walczyć!
A tak serio to mysle ze samo jakos sie rozwiaze
Podziel się: