reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
O mało co nie zeszłam na zawał w ubikacji. Wstałam z drzemki właśnie i idę siku, siadłam, zrobiłam, wytarłam i wstaje, chce spuścić wodę a tam woda cała czerwona jak krew. Zbladłam zaczęłam się papierem podcierać ale patrzę czysto wiec wołam mojego M i pytam czy tez to widzi a ten w śmiech. Ja z łzami w oczach a on tarza się po podłodze. Okazało się ze wylał resztkę zupy pomidorowej bez śmietany i zapomniał wodę spuścić. Myślałam ze go uduszę [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja prdl!!! Teraz to smieszne, sle przezycia nie zazdroszcze

O mało co nie zeszłam na zawał w ubikacji. Wstałam z drzemki właśnie i idę siku, siadłam, zrobiłam, wytarłam i wstaje, chce spuścić wodę a tam woda cała czerwona jak krew. Zbladłam zaczęłam się papierem podcierać ale patrzę czysto wiec wołam mojego M i pytam czy tez to widzi a ten w śmiech. Ja z łzami w oczach a on tarza się po podłodze. Okazało się ze wylał resztkę zupy pomidorowej bez śmietany i zapomniał wodę spuścić. Myślałam ze go uduszę [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jakbyś go zabiła każdy sąd by Cie uniewinnił :-)

Mamaginekolog miała kiedys post o rozpoznawaniu plci i tam jest taki wyrostek ktory jak biegnie równolegle do kręgosłupa to dziewczynka a jak odstaje to chłopiec, wydaje mi się że dziewczynka ale pewności nie mam :-)
Ooo to musze poczytac o tym. To mowisz, ze wyglada na dziewczynke? Tez super bedzie :) Mam juz imie nawet.

Jasne, ze spokojniejsza :) fikal sobie, serducho bilo 156 no i od wczoraj nie mam zadnych plamien. Mam nadzieje, ze wiecej sie nie powtorza, bo bede sie bala ten progesteron odstawic. A Ty jak sie czujesz? Kiedy wizyta?
Wizyta za 3 tygodnie a moje samopoczucie serducho przeszcześliwe, a ogólnie to słabo od wczoraj nic co zjadłam ani wypilam nie zostało w środku dłużej niż 20 minut,jak noc będzie tak samo to mam się udać do szpitala na kroplówki. Mam jednak nadzieję że obędzie się bez tego :-)

No to ja sie pochwale:) juz prawie tydzien wytrzymuje na bezglutenowej i bez curku, jedynie pozwalam sobie na gorzka czekolade 90%kakao, a tak to jakis koktajl zielony z avocado, jajecznica ze szpinakiem, kisiel domowy z owocow slodzony erytrolem albo na obiad cielecina gotowana:) wszystko byloby dobrze, gdyby nie ilosci jakie tego pochlaniam:p
A fryty z piekarnika sa spoko, a jak chcecie to sprobojcie zrobic frytki z selera w ostrej albo slodkiej papryce - sama nie wierzylam dopoki nie sprobowalam, jakie to jest doooobre:)
No no niezła dieta :-))
Frytki z selera?? No nie :p frytki kochana to frytki :-D

reklama
Do góry