reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Rozmawiałam z dr G odnośnie encorton jak się boję stopniowo odstawiać po pół tabl dziennie , co do transferu to jak się zapytalam czy będziemy mogli podejść w marcu stwierdził że porozmawiamy na wiYcie po miesiączce bo to długa rozmowa:/ we wtorek Idę do rodzinnego aby zmienił mi kod choroby na l4bwtedy będę mogła ciągnąć dłużej l4 niż pół roku do tej pory wypisywal mi albo -przeziembienie albo zatoki albo oskrzela ale to ten sam kod więc musi zmienić nie ma wyjścia na kolejne chociaż 4 miechy wtedy nie będę musiała pisać wniosku o świadczenie rehabilitacyjne , dzisiaj Idę do Ciecwieza może coś doradzić aby wzmocnić organizm przejrzy wyniki ostatnie itp może coś wymyśli oby
Ale pamiętaj ze musisz miec jeden dzień przerwy , czyli aa jeden dzień wrócić do pracy i wtedy zmiana kodu i możesz kolejne 6 mcy. możesz w tym dniu wsiąść urlop np. na żądanie

reklama
O mało co nie zeszłam na zawał w ubikacji. Wstałam z drzemki właśnie i idę siku, siadłam, zrobiłam, wytarłam i wstaje, chce spuścić wodę a tam woda cała czerwona jak krew. Zbladłam zaczęłam się papierem podcierać ale patrzę czysto wiec wołam mojego M i pytam czy tez to widzi a ten w śmiech. Ja z łzami w oczach a on tarza się po podłodze. Okazało się ze wylał resztkę zupy pomidorowej bez śmietany i zapomniał wodę spuścić. Myślałam ze go uduszę [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Miałam podobnie, tylko to ja sama wylalam barszcz czerwony i o tym zapomniałam, a za jednym spluknieciem nie wszystko zleciało

No to ja sie pochwale:) juz prawie tydzien wytrzymuje na bezglutenowej i bez curku, jedynie pozwalam sobie na gorzka czekolade 90%kakao, a tak to jakis koktajl zielony z avocado, jajecznica ze szpinakiem, kisiel domowy z owocow slodzony erytrolem albo na obiad cielecina gotowana:) wszystko byloby dobrze, gdyby nie ilosci jakie tego pochlaniam:p
A fryty z piekarnika sa spoko, a jak chcecie to sprobojcie zrobic frytki z selera w ostrej albo slodkiej papryce - sama nie wierzylam dopoki nie sprobowalam, jakie to jest doooobre:)
Jak Ty człowieniu wytrzymujesz :szok: jakie diety co Ty .... :oo: ja właśnie marzę o nalesnikach z Nutellą i bananami A Ty mi tu o cielęcinie:laugh2:
A tak serio no dobrze musicie jeść we trójkę na co tylko macie ochotę :D
A te fryty to spróbujemy z M, już powiedział :D

reklama
Do góry