reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Trzeba mieć dwa rodzaje igieł najlepiej. Długie grube żeby to zaciągnąć z ampułki i jak najcieńsze krótkie do wstrzyknięcia. Naciągasz gruba, zmieniasz igle i wstrzykujeszCholera...jak się robi zastrzyki z prolutexu?
Mój go właśnie przywiózł a tam same ampulki. Dobrze że mam jakieś strzykawki w domu ale nie wiem czy się nadają
hope322
Nie mam pojecia co to sa te mediany ja hcg mam 115 a te bialko pappa zero osiemset z malym haczkiem, nie pamietam dokladnie.Ważne są mediany bo to są wartości uśrednione. Im bliżej 1 tym lepiej - i przy papie i przy HCG. Jak np. Mediana jest 0,5 to to znaczy ze stężenie jest o polowe mniejsze niż u większości kobiet gdzie wszystko jest ok. Jak mediana 2 to znaczy dwa razy takie stężenie jak średnia.
I to HCG z testu Pappa to to jest trochę inne białko niż to co my mierzymy
Ja Ci właśnie odpisałam wcześniej że miałam podobnie jak Ty, przeczytajKtóraś z was udało się za drugim razem ?
asinka89
no niestety ..Szkoda bo to by ulatwilo sprawe
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
To czekam z niecierpliwością na Twój transfer :-):* :*
Invicta Gdansk
Koniczyna82
No właśnie to są nieobrobione wyniki. Bez dokładnego wywiadu u ciebie one są nie do porównywania. Liczy się to jak ten wynik przeliczają na mediany. Jeśli jeszcze nie masz to pewnie dopiero dostanieszJa juz sie ciesze troche czytalam o tym tescie Pappa dlatego sie tym nie przejelam jak on do mnie mowil juz dzis chcial mnie umawiac dziwne to troche..czulam naciaganie przez chwile.Beta 303 IU/L a Pappa 0.7335 IU/L tak mam tu napisane
Własnie od jakiegoś czasu chodzi za mną Tajemnica Szczescia. ŚP moja Babcia ją odmawiała i do niej kiedyś namawiała. Musze poszukać tej książeczki.Dałaś radę żadnego dnia nie opuścić? Bo wtedy trzeba od początku"Wierzę w IVF , wierzę w medycynę i wierzę w Boga. Temat rzeka" Tu się zgadzam. PŚ jeśli ktoś jest wierzący też warto znać. Ale jeśli chodzi o różne rodzaje modlitw to akurat w nie wierzę, ja swego czasu odmawiałam Tajemnicę Szczęścia - 15 modlitw przez rok czasu. Moja prośba została wysłuchana Więc tego, że powtarzanie modlitw to rytuał pogański akurat nie poprę. Ale każdy wierzy w co chce, lub nie wierzy w nic, więc ja nikomu nie zabraniam ani nie nakazuje się modlić. Sama mam często żal do Boga, ale i tak, jeśli moje dzieci tym razem ze mną zostaną, to będę Jemu za to dziękować Medycynie również, ale dlatego, że wg mnie Bóg wszystkich obdarza mądrością.
To nie jest tak, że ślepo w to wierzę, czasem dopadają mnie wątpliwości, ale nic na siłę. Jak ktoś nie wierzy to nie musi. Wystarczy być dobrym człowiekiem, a co czeka na nas po drugiej stronie i czy w ogóle cos tam jest, tego dowiemy się po śmierci
Aguleczka29
Mi zlecono oba.Takze lepiej wykonaj obaTo mam zrobić f3 i f4 jeszcze ? Czy samo f4?
reklama
walczaca o szczescie
Czekamy na wynik!!Jadę do szpitala na betę ublagalam Panią w lab
Podziel się: