gosia321
Fanka BB :)
:* :*Oczywiście możesz na nie liczyć :-) a która klinika? Nad Novum sie pamiętam zastanawialas:-)
Invicta Gdansk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:* :*Oczywiście możesz na nie liczyć :-) a która klinika? Nad Novum sie pamiętam zastanawialas:-)
Powtórz za 2 dniNie wiem co mam myśleć;(((
Jadę do szpitala na betę ublagalam Panią w lab
Piękne bąbelki [emoji7]Udało się moje Cudowności!
No więc po wizycie :-) wszystko pięknie! Dwa nasze Bejbiki zdrowo się rozwijają i rosną :-))'szczęście sięga zeniutu! Dokladnie 8 + 3 tc
Byle tej samej. Jeśli bierzesz inne cuda to chyba najlepiej podać sobie na noc prolutex, niech karmi dzieckoDzięki...już sprawdziłam. Niestety u mnie w całym mieście tylko jedna aptek to ma i to za 175zł. Nie mam wyjścia.
A jeszcze mam pytanie do Was: to o dowolnej porze się bierze?
Ja juz sie ciesze troche czytalam o tym tescie Pappa dlatego sie tym nie przejelam jak on do mnie mowil juz dzis chcial mnie umawiac dziwne to troche..czulam naciaganie przez chwile.Beta 303 IU/L a Pappa 0.7335 IU/L tak mam tu napisaneJa bym nie robila nifty skoro usg wyszlo pieknie. Test pappa jest wedlug mnie malo wiarygodny, ja go robilam, bo takie mialam zalecenie od lekarza.
Mysle, ze mozesz sie zaczac cieszyc zdrowym dzidziusiem Gratulacje.
A jakia mialas bete? Ja mam wizyte jutro ale wyniki pappa juz mam to bym porownala, moze to glupie, bo wiem, ze na wynik sklada sie tez ten drugi wynik i usg ale ciekawa jestem. Stres juz mnie bierze :/
Ja nie mam pojecia, u mnie w przychodni te badania w ciazy to norma. Ja nigdy nie mialam problemow z tarczyca i nie wiem co te f3 i f4 oznaczaja ale jak juz bedziesz robic to moze od razu zrob oba.To mam zrobić f3 i f4 jeszcze ? Czy samo f4?
Ja mam 2,9 normalnie i mam zbijane na czas starań żeby było poniżej 2. A potwierdziły to dwie endokrynolożki, jedna gin-endo i ginekolodzy co mnie leczyli. Jestem z medicover wiec czasem idę do kogoś nowego jak „moi doktorzy” maja zajęte wizyty. Na zasadzie ze nie ma tragedii ale do ciazy lepiej zbić. I zawsze jak byłam na hormonach czy to stymulacji czy przygotowaniach do crio z tabletkami tsh trochę u mnie wzrastaJa mam 2.9 tsh i tak miałam całe życie w pierwszej i drugiej ciąży. wczoraj lekarz spojrzał na wynik i stwierdził że w normie jest.