reklama
gosia321
Fanka BB :)
Ojoj ja bym tam siedziala codziennieRany Julek, mam IKEA naprzeciwko, tylko przejsćptzez ulicę
Popieram to co mówisz... różaniec rozumiem ale nic innego ... oj wogole z tą wiarą to różnie bywa u mnie. W trakcie niepowodzeń po prostu watpieMnie zawsze zastanawia skąd te modlitwy się biorą nikt tego nie docieka .
Jestem chrzescijanka czytam Biblię, nikomu nie wciskam że ma się modlić bo sama modlitwą nic nie da. Trzeba najpierw przeczytać PŚ. Bez obrazy ale jak słyszę o powtarzaniu fraz przez 52 dni zastanawiam się kto to wymyślił i czemu ma to służyć.
Wierzę w IVF , wierzę w medycynę i wierzę w Boga. Temat rzeka.
Wg PŚ powtarzanie w kółko tych samych zdań nawet przez 52 dni ma takie samo znaczenie jak śpiewanie w świetle księżyca. Nie ma podstaw w Biblii. Może to jakiś rytuał pogański albo jakiegoś innego wyznania. Nikomu nie powiem , że ma się wyluzować i modlić.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Aguleczka29
A jednostki są takie same?Fakt robiłam w 2 innych labolariach ale żeby mniejsza wartoś???
Sprawdzilalam ;(((((( mlU/ml tylko że inne Labolatorium
Limoncia tak jak niestety pisała @dzoasia wyglada to na ciąże biochemiczna. Pisałaś do swojego lekarza? Zrób powtórkę jutro w tym samym labo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
nawet jeśli inne labo to nie powinno byc aż takiej różnicy... Nadzieja umiera ostatnia, więc jutro powtórz dla pewności jeszcze w tym poprzednim labo...Sprawdzilalam ;(((((( mlU/ml tylko że inne Labolatorium
Podziel się: