ewelin85
Fanka BB :)
Według om 6+3 następna wizyta za równy tydzień chyba oszaleje do tego czasuA który masz dokładnie tc? Moze jeszcze za wcześnie? :* Kiedy następna wizyta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według om 6+3 następna wizyta za równy tydzień chyba oszaleje do tego czasuA który masz dokładnie tc? Moze jeszcze za wcześnie? :* Kiedy następna wizyta?
Ja nigdy nie brałam encortonuMyśle ze te 1-2 krwinki nie maja wielkiego znaczenia
Piła bym dużo. Naprawdę dużo, najlepiej wodę z sokiem żurawinowym. Żeby zdusić ewentualna infekcje
A kto decyduje u ciebie o dawce encortonu - gin czy jakiś endokrynolog?
Teraz tez bym siedziałaOjoj ja bym tam siedziala codziennie
Który dpt jesteś ?Ja już po usg i sama nie wiem co mam myśleć pecherzyk jest większy niż ostatnio ale zarodka brak tylko pecherzyk żółtkowy
Udało się moje Cudowności!
Jeaaaa!! Cudownie. Gratuluję :-***Beta hcg 403
Taki młody bardzo dokładny on niczego jeszcze nie przekreśla ale za tydzień juz musi być zarodekA co na to lekarz? Może jeszcze za wcześnie na zarodek?
Pieknie gratulacjeDziewczynki! Dzisiaj jestem najszczęśliwsza na świecie! Nie dość, że udało się dotrwać jednemu bąbelkowi do blastki i od wczoraj jesteśmy razem, to jeszcze jedna też doszła do stadium blastocysty, co się NIGDY nie udało! Aż się trzęsę z radości!
Cudownie trzymam kciukiMam już wyniki dzisiaj po 48h 611.4 wiec ponad 100% przyrostu. Płacze ze szczęścia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ 12 stycznia wizyta pęcherzykowa [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj kochanie wiem co czujesz, miałam tak dwa razy w tym rokuZapłacze się zaraz;(