reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

haha ja nie z tych, musiałabyś widzieć mój brzuch, czuję się jak sumo, będę szczęśliwsza jak Mała będzie na zewnątrz ;)
W ciąży przytyłam prawie 30 kg, moja córka ważyła 4280 g i czułam się jak słoń i marzyłam o porodzie ale jak przyszło, co do czego to tęskniłam za tymi kopniakami a młoda mnie nie oszczędzała. ;-)

reklama
Dziewczyny potrzebuje waszej porady jutro jest impreza u mnie w firmie na ponad 600 osób one mnie nie wpisały na listę Ale ze wróciłam to kierowniczka powiedziała ze moge iść jeśli nic mi sie nie stanie z kręgosłupem i ze nie moze mi zapewnić ze będzie miejsce dla mnie bo niby jest więcej miejsc zaplaconych ale jak przyjdzie więcej osób to moge nie miec miejsca co mam zrobić isc czy nie iść pracuje dopiero dzisiaj 2 dzień a impreza jest jutro nie było mnie ponad 5 miesiący co byście zrobiły pomocy
Ja bym nie poszła.

Trochę się boję.

To pogadaj z m o tych Twoich strachach, może je rozwieje.
A jak nie, a Ty masz jeszcze siły na transfery z małymi szansami to weźcie te jego zarodki.
Jak się uda to będziecie się cieszyć, jak nie to weźmiecie blastki d i wtedy będziesz wiedzieć gdzie jest/był problem.

Hej wracam wlasnie z kontroli w szpitalu. Wiec na usg wszystko ok w macicy niz juz nie ma rylko w szyjce.Plamie brzydka czarna krwia ale powoedziala.ze to moze potrwac bo endometrium z 15 zeszlo do 9 wiec bedzie leciec. Jak zapytalam o starania to pow.ze mozna zaczynac chociaz nie potrafiła określić fazy. Badalam bete po wynik mam podjechac jutro. Jak zejdzie do zera lece do Lewego. Nie wiem czy nie kechac na noc do rodzocow bo maz mi zapowoadal ze jak bedzie ok to jak mnie dzis dorwie to wiory beda lecialy aaaaaaa[emoji16][emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze, że wszystko się goi (fizycznie). Widzę, że szybko podejmujesz walkę (wizyta u Lewego jak tylko beta zejdzie do 0) - trzymam mocno kciuki, żeby kolejne podejście było tym szczęśliwym :).
A co do Męża - też coś Mu się od życia należy ;). Wspierał Cię więc jakaś kolacja ze śniadaniem w najbliższym czasie może by się przydała :)

Kochane tak bardzo się cieszę patrząc na nasz kalendarz ile jest już szczesliwych brzuszków :)
Ja jestem pewna że w tym roku każdej z nas uda się spełnić marzenie o dziecku u każda z nas będzie w ciąży 2018 uważam za rok ciężarnych w końcu mamy dwa brzuszki to przeciez musi się udać
Trzymam za nas wszystkie kciuki
Ja jutro wizyta przygotowanie do transferu ❤❤❤

reklama
Dziewczyny potrzebuje waszej porady jutro jest impreza u mnie w firmie na ponad 600 osób one mnie nie wpisały na listę Ale ze wróciłam to kierowniczka powiedziała ze moge iść jeśli nic mi sie nie stanie z kręgosłupem i ze nie moze mi zapewnić ze będzie miejsce dla mnie bo niby jest więcej miejsc zaplaconych ale jak przyjdzie więcej osób to moge nie miec miejsca co mam zrobić isc czy nie iść pracuje dopiero dzisiaj 2 dzień a impreza jest jutro nie było mnie ponad 5 miesiący co byście zrobiły pomocy
hej,
idż jak dobrze się czujesz :)miejsce na pewno się znajdzie :)

Do góry