reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moj ginekolog ma też specjalizacje z endokrynologii i robilam narazie tylko tsh. Mam hashimoto i przed ciaza nie bralam żadnych leków na tarczyce, bo mialam dobre wyniki. Wczoraj bylam na wizycie i tsh 1.3 w ciazy blizniaczej w 9 tc :) Lekarz sam sie zdziwil, że taki dobry wynik :) chociaz na nastepna wizyte zrobie tsh, ft3, ft4 dla własnego spokoju :)
Ja biorę euthyrox 50 i tsh skoczyło z 1.1 na 2 ginekolog powiedział że woli żeby było do 1,5

Ja bym nie czekala:) tym bardziej, ze to bedzie cykl naturalny, wiec nie.bedziesz w siebie pakowac.lekow dodatkowo. Ale jest niestety opcja, ze po cyklu z punkcja bedziesz teraz.miec cykl bezowulacyjny, tak sie czasem po prostu zdarza. Tylko nie pamietam, czy ty teraz jestes swiezo po punkcji:)
Tak jestem po punkcji, miałam ją 16 grudnia a 21 transfer.

Tiaaa... a co to dla mnie za przyjemnosc?:p podniece sie, mokro bedzie a tu doopa, bo ja nie powinnam. Teraz powiedzialam, ze ma cierpiec razem ze mna, to mi powiedzial ze mu jajka rozsadzi i potem sam wacek bedzie wisial:laugh2: ja teraz przynajmniej do 3 miesiaca bede poscic:)
No kochana ja tez posciłam do konca 3 miesiąca,nawet teraz jak wkroczyłam w 4 to i tak sie boje.mąz naszczęscie też :-)

Dziewczyny dzisiaj dzwoniłam dzisiaj do prof. We wtorek jadę na wizytę do kliniki. Będzie to 12 dzień cyklu i ma obserwować owulację. Zasugierował, żebyśmy podchodzili od razu do transferu z mrożonek jeśli wszystko będzie dobrze. Czy to nie za szybko od razu w następnym cyklu podchodzić po nieudanej próbie??
Nie ma na co czekać,jak wszystko będzie ok na wizycie to działajcie od razu :-)

Tiaaa... a co to dla mnie za przyjemnosc?:p podniece sie, mokro bedzie a tu doopa, bo ja nie powinnam. Teraz powiedzialam, ze ma cierpiec razem ze mna, to mi powiedzial ze mu jajka rozsadzi i potem sam wacek bedzie wisial:laugh2: ja teraz przynajmniej do 3 miesiaca bede poscic:)
Wariatka ;) dzisiaj kupowałam z bratem prezent na 30 dla jego kolego i...po raz pierwszy byliśmy w sex shopie:) i widziałam tam taka sztuczna "dziurke" to kup mi na Walentynki :D:p

reklama
Do góry