reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam do tej pory sprzed transferu akryl i na to hybryde ale stwierdziłam że jak oddrosna moje bedw stopniowo skracać akryl w maseczce żeby nie wdychać tego ale jak na razie powoli mi rosną pazury pod spodem najgorsze jest to że ja strasznie obgryzam jak nie mam twardych a swoje mam ogólnie cienkie ostre i twarde ale jak dostaną wody to jak papier;( a właśnie pospalam troszkę na raty z 1 h ale nadal łeb mi pęka o mdli:/
Smaruje sobie czoło vickiem to bardzo pomaga przy bólach głowy.

A właśnie czyli jak ja, też ciąża bliźniacza i szefowa zgodziła się abym pracowała krócej :-) Wie,że pewnego dnia jak tylko by się coś złego zaczęło dziać, to ja znikam z pracy ale póki wszystko jest dobrze to chcę pracować :-)
Super że masz taką fajną szefową. Ja nie wiem jak moja by zareagowała jak bym jej oznajmiła że w ciąży jestem.

No to tak jak mój M ale i tak narazie twardo wytrzymuje cieka2e jak dalej :laugh2: ja to czekam aż mój m się zapyta na wizycie kiedy możemy "tego tego " :o chociaż mu powiedziałam żeby zapomniał :laugh2:
Ponoć faceci się boję seksu ;) że oko dziecku wybija mąż mojej koleżanki miał takie obawy. Właśnie kiedy w ciąży może coś tam teges;)?

Kochana a co u Ciebie zdiagnozowano?
I rozumuem ze wyszlo to w badaniach ktore zrobilas na wlasna reke?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Immunologia, nadczynność kor nadnerczy i nadkrzepliwosc.
Badania zlecone przez lekarza na podstawie mojej historii , wszystkie robione prywatnie bo w Pl nie jestem ubezpieczona.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ponoć faceci się boję seksu ;) że oko dziecku wybija mąż mojej koleżanki miał takie obawy. Właśnie kiedy w ciąży może coś tam teges;)?
Moj tam sie niczego nie bał:happy2: zawsze chciał...nawet w dniu porodu jak ja już czułam skurcze to on by najchętniej poród przyspieszył :rofl: jak wszystko dobrze to można od początku. Chociaż słyszałam że lepiej od 2 trymestru zacząć współżycie...:D

Moj tam sie niczego nie bał:happy2: zawsze chciał...nawet w dniu porodu jak ja już czułam skurcze to on by najchętniej poród przyspieszył :rofl: jak wszystko dobrze to można od początku. Chociaż słyszałam że lepiej od 2 trymestru zacząć współżycie...:D
Czuje że moj też by się nie bał :D ale niech da se na wstrzymanie narazie :p

reklama
Do góry