Agnieś191
Fanka BB :)
Ja nie mam haszimoto ale zawsze tsh i ft4 musze robicDziękuję anty-tpo się raczej nie zmieni ja mam dużo powyżej normy ale faktycznie ft3 i4 mogę zrobić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mam haszimoto ale zawsze tsh i ft4 musze robicDziękuję anty-tpo się raczej nie zmieni ja mam dużo powyżej normy ale faktycznie ft3 i4 mogę zrobić
Ja biorę euthyrox 50 i tsh skoczyło z 1.1 na 2 ginekolog powiedział że woli żeby było do 1,5Moj ginekolog ma też specjalizacje z endokrynologii i robilam narazie tylko tsh. Mam hashimoto i przed ciaza nie bralam żadnych leków na tarczyce, bo mialam dobre wyniki. Wczoraj bylam na wizycie i tsh 1.3 w ciazy blizniaczej w 9 tc Lekarz sam sie zdziwil, że taki dobry wynik chociaz na nastepna wizyte zrobie tsh, ft3, ft4 dla własnego spokoju
Tak jestem po punkcji, miałam ją 16 grudnia a 21 transfer.Ja bym nie czekala tym bardziej, ze to bedzie cykl naturalny, wiec nie.bedziesz w siebie pakowac.lekow dodatkowo. Ale jest niestety opcja, ze po cyklu z punkcja bedziesz teraz.miec cykl bezowulacyjny, tak sie czasem po prostu zdarza. Tylko nie pamietam, czy ty teraz jestes swiezo po punkcji
No kochana ja tez posciłam do konca 3 miesiąca,nawet teraz jak wkroczyłam w 4 to i tak sie boje.mąz naszczęscie też :-)Tiaaa... a co to dla mnie za przyjemnosc? podniece sie, mokro bedzie a tu doopa, bo ja nie powinnam. Teraz powiedzialam, ze ma cierpiec razem ze mna, to mi powiedzial ze mu jajka rozsadzi i potem sam wacek bedzie wisial ja teraz przynajmniej do 3 miesiaca bede poscic
oczywiście że pytałam,lekarzowi też o tym mówiłam ale kazał się lepiej wstrzymać,także ja tam wolałam się wstrzymać żeby nie było że zaszkodziłam dzidziusiowi
Nie ma na co czekać,jak wszystko będzie ok na wizycie to działajcie od razu :-)Dziewczyny dzisiaj dzwoniłam dzisiaj do prof. We wtorek jadę na wizytę do kliniki. Będzie to 12 dzień cyklu i ma obserwować owulację. Zasugierował, żebyśmy podchodzili od razu do transferu z mrożonek jeśli wszystko będzie dobrze. Czy to nie za szybko od razu w następnym cyklu podchodzić po nieudanej próbie??
Wariatka dzisiaj kupowałam z bratem prezent na 30 dla jego kolego i...po raz pierwszy byliśmy w sex shopie i widziałam tam taka sztuczna "dziurke" to kup mi na WalentynkiTiaaa... a co to dla mnie za przyjemnosc? podniece sie, mokro bedzie a tu doopa, bo ja nie powinnam. Teraz powiedzialam, ze ma cierpiec razem ze mna, to mi powiedzial ze mu jajka rozsadzi i potem sam wacek bedzie wisial ja teraz przynajmniej do 3 miesiaca bede poscic
Mąż w pracy wróci w piątek a lekarz też mówił że owulacja za dwa dni mniej więcej a endometrium już 13mm. Szok
Ale chętnie naciesze się mężem :*