reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moj ginekolog ma też specjalizacje z endokrynologii i robilam narazie tylko tsh. Mam hashimoto i przed ciaza nie bralam żadnych leków na tarczyce, bo mialam dobre wyniki. Wczoraj bylam na wizycie i tsh 1.3 w ciazy blizniaczej w 9 tc :) Lekarz sam sie zdziwil, że taki dobry wynik :) chociaz na nastepna wizyte zrobie tsh, ft3, ft4 dla własnego spokoju :)
Ja biorę euthyrox 50 i tsh skoczyło z 1.1 na 2 ginekolog powiedział że woli żeby było do 1,5

Ja bym nie czekala:) tym bardziej, ze to bedzie cykl naturalny, wiec nie.bedziesz w siebie pakowac.lekow dodatkowo. Ale jest niestety opcja, ze po cyklu z punkcja bedziesz teraz.miec cykl bezowulacyjny, tak sie czasem po prostu zdarza. Tylko nie pamietam, czy ty teraz jestes swiezo po punkcji:)
Tak jestem po punkcji, miałam ją 16 grudnia a 21 transfer.

Tiaaa... a co to dla mnie za przyjemnosc?:p podniece sie, mokro bedzie a tu doopa, bo ja nie powinnam. Teraz powiedzialam, ze ma cierpiec razem ze mna, to mi powiedzial ze mu jajka rozsadzi i potem sam wacek bedzie wisial:laugh2: ja teraz przynajmniej do 3 miesiaca bede poscic:)
No kochana ja tez posciłam do konca 3 miesiąca,nawet teraz jak wkroczyłam w 4 to i tak sie boje.mąz naszczęscie też :-)

Dziewczyny dzisiaj dzwoniłam dzisiaj do prof. We wtorek jadę na wizytę do kliniki. Będzie to 12 dzień cyklu i ma obserwować owulację. Zasugierował, żebyśmy podchodzili od razu do transferu z mrożonek jeśli wszystko będzie dobrze. Czy to nie za szybko od razu w następnym cyklu podchodzić po nieudanej próbie??
Nie ma na co czekać,jak wszystko będzie ok na wizycie to działajcie od razu :-)

Tiaaa... a co to dla mnie za przyjemnosc?:p podniece sie, mokro bedzie a tu doopa, bo ja nie powinnam. Teraz powiedzialam, ze ma cierpiec razem ze mna, to mi powiedzial ze mu jajka rozsadzi i potem sam wacek bedzie wisial:laugh2: ja teraz przynajmniej do 3 miesiaca bede poscic:)
Wariatka ;) dzisiaj kupowałam z bratem prezent na 30 dla jego kolego i...po raz pierwszy byliśmy w sex shopie:) i widziałam tam taka sztuczna "dziurke" to kup mi na Walentynki :D:p

reklama
Do góry