reklama
adansonia
Fanka BB :)
A jak radzisz sobie z bólami głowy jeśli masz mnie dzisiaj odpadły I jestem przekonana że to po progresteronie mam bo wcześniej też tak miałam ból nie do opanowania jedynie pyralgina pomagała... A teraz jej nie mogę. Mam pytanie jeszcze o skończę mieliście po transferze skończę macicy bóle brzucha? Ja przy ostatnim nie udanym transferze tak miałam I zastanawiam się jak mnie teraz dopadnie to co robić...Mi lekarz nic nie wspomniał i nie przepisywalam ale raz dziennie biorę 2 mg i 3x dziennie nospe max
adansonia
Na 100% nie wolnono jest sushi w ciążyDziewczyny, czy w ciazy mozna jesc sushi? Nie to na cieplo a to zwyczajne wedzone lub surowe.
Bo tatar z miesa chyba nie powinno sie jesc, wiec zastanawiam sie jak to z ryba.
dżoasia
Pieeeeeeeknieeee!!25,99
dżoasia
Lo matko!! Jakie ty dopalacze lykasz??!!Hmm jestem w szoku 1.5 roku temu moje amh 2.49 a teraz po 3 stymulacjach az sie balam otworzyc strone z wynikiem a tu taka niespodzianka 3.36
dżoasia
Kochana jak nie masz skad wziac relanium to ratuj sie nospa, zwykla mozesz 3x2 lykac. Lepiej zeby brzuch nie bolalA jak radzisz sobie z bólami głowy jeśli masz mnie dzisiaj odpadły I jestem przekonana że to po progresteronie mam bo wcześniej też tak miałam ból nie do opanowania jedynie pyralgina pomagała... A teraz jej nie mogę. Mam pytanie jeszcze o skończę mieliście po transferze skończę macicy bóle brzucha? Ja przy ostatnim nie udanym transferze tak miałam I zastanawiam się jak mnie teraz dopadnie to co robić...
Oczekiwanie2017
25,99
Gratulacje
reklama
adansonia
Kurczę Ale relanium to psyhotrop ty to zazywalas?Kochana jak nie masz skad wziac relanium to ratuj sie nospa, zwykla mozesz 3x2 lykac. Lepiej zeby brzuch nie bolal
Podziel się: