reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Walcząca o szczęście trzymam kciuki, mi np dzisiaj z kalndarzyka wypada owulacja:) a 2 dni po transferze ciągną mnie jajniki i boli kręgosłup wczoraj tylko koło 15 zauważyłam na aplikatorem z resztka luteiny z rana odrobinę krwi popołudniu już była brunatna na szczęście:) nie wiem jak dzisiaj nie czuję się za dobrze bo ciągnie jak diabli podbrzusze no i sutki mam bolące i wrażliwe a i uczucie jakby kołki mam w brzuchu tak myślę żeby dzisiaj na godzinę pojechać do teściów ale wacham się czy to aby dobry pomysł 2 dni po transferze latać z 3 piętra i spowrotem
Nie dajmy się zwariowac [emoji14] ja mieszkam wysoko i jakos musiałam funkcjonować po transferze i jestem w ciazy. Dziewczyny latają samolotami, chodzą do pracy... Jak ma pyknać to pyknie[emoji6] nie dźwigać, nie chodzić godzinami, ale trzeba żyć [emoji4]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Walcząca o szczęście trzymam kciuki, mi np dzisiaj z kalndarzyka wypada owulacja:) a 2 dni po transferze ciągną mnie jajniki i boli kręgosłup wczoraj tylko koło 15 zauważyłam na aplikatorem z resztka luteiny z rana odrobinę krwi popołudniu już była brunatna na szczęście:) nie wiem jak dzisiaj nie czuję się za dobrze bo ciągnie jak diabli podbrzusze no i sutki mam bolące i wrażliwe a i uczucie jakby kołki mam w brzuchu tak myślę żeby dzisiaj na godzinę pojechać do teściów ale wacham się czy to aby dobry pomysł 2 dni po transferze latać z 3 piętra i spowrotem
Jedź, lepiej jak sie spotkasz z rodzinka niż bedziesz siedzieć i myśleć. U mnie już cisza póki co, po usg jak lekarz powie że wszystko ok to tez jade na obiad do rodziny chyba,że cos tam się dzieje i bedzie kazał leżeć.

Nie dajmy się zwariowac [emoji14] ja mieszkam wysoko i jakos musiałam funkcjonować po transferze i jestem w ciazy. Dziewczyny latają samolotami, chodzą do pracy... Jak ma pyknać to pyknie[emoji6] nie dźwigać, nie chodzić godzinami, ale trzeba żyć [emoji4]

A jak u Was święta? Jak się czujesz? Cisza póki co? Mama pojadła w Świeta i Zosia grzecznie czeka na Nowy Rok?

A jak u Was święta? Jak się czujesz? Cisza póki co? Mama pojadła w Świeta i Zosia grzecznie czeka na Nowy Rok?
Jedziemy do mojej siostry za chwilę. Zosia po wczorajszym obżarstwie miala w nocy tyle energii, ze myślałam, ze mi brzuchem wyjdzie hehe. Narazie siedzi, na poród się nie zanosi. Jeszcze parę dni a potem niech się dzieje, co chce [emoji4]

Jedziemy do mojej siostry za chwilę. Zosia po wczorajszym obżarstwie miala w nocy tyle energii, ze myślałam, ze mi brzuchem wyjdzie hehe. Narazie siedzi, na poród się nie zanosi. Jeszcze parę dni a potem niech się dzieje, co chce [emoji4]

No to widzę córcia zgodnie z mamy życzeniem czeka na 2018 rok :-) no i super!

Cześć. :)
@walczaca o szczescie @Felia mam nadzieję, że to nic poważnego. :*
Jak święta Wam mijają?
U mnie jak zwykle szybko zleciało. ;)
W przyszłym roku już nie będę tak szaleć z przygotowaniami, bo jedzenia zostało multum.
Odliczam dni do okresu z wielką wiarą, że się uda teraz. :)

Dziewczyny bylam w wc siusiu i przy podcieraniu z odrobiną tabletki taki jakby brunatnego trochę coś w konsystencji piasku albo coś takiego:/ przepraszam za szczegółowość i cały czas od wczoraj mam uczucie jakby miała przeziębienie cewki:/

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy lekkie krwawienia w 14 dpt moga byc normalne? Beta 21 grudnia byla na 496, przyrost w poprzednich dniach byl normalny. Dzis zauwazylam na wkladce kilka malutkich plamek, nie czerwonawe ale takie zoltawo-nijakie. Czasami tak zaczynal mi sie okres. Termin u lekarza mam dopiero 28 grudnia. Mam sie martwic? :(
W jakim dniu punkcji robilas pierwsza bete? I ile mialas? Ja wczoraj w 11dpt zrobilam bete i mialam 98, jutro bedzie 13dpt i jade zrobic kolejna jestem ciekawa jaki bedzie kolejny przyrost. Pozdrawiam Cieplutko;**

Dziewczyny bylam w wc siusiu i przy podcieraniu z odrobiną tabletki taki jakby brunatnego trochę coś w konsystencji piasku albo coś takiego:/ przepraszam za szczegółowość i cały czas od wczoraj mam uczucie jakby miała przeziębienie cewki:/

To uczucie jest chyba wywoływane przez luteinę. To brunatne coś to pewnie też krew z plamienia połączona z luteiną. Może zadrapałaś się przy aplikacji luteiny? Albo plamienie implantacyjne?

reklama
Do góry