reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wszystko u nas dobrze! Dziękuję Dziewczyny!

Ufff...to teraz odpoczywaj i się nie stresuj:)

@limoncia1 Ty też trochę spokojniej do tego podchodź. Nie dźwigaj, nie przemęczaj się, jedz tabletki - na resztę nie masz wpływu.
Jedne dziewczyny mają lekkie plamienia inne nie, jedne odczuwają jakieś bóle inne nie. To o niczym nie świadczy. Nie skupiaj się tak na tym. Będzie dobrze :)

reklama
Wcześniej przed transferem też aplikowalam luteine i nic nie było
Ale teraz wszystko jest bardziej ukrwione, tak mi się wydaje. Poza tym jeśli chodzi o uczucie przeziębienia pęcherza, to kilka dni temu pisałam, że mam coś podobnego. Wydaje mi się, że to przez hormony, poza tym aplikując luteinę można podrażnić cewkę. Ponadto po punkcji i transferze wszystkie narządy (jajniki, macica itd.) są naruszone i przez to różne sensacje. Ale to mi się tak wydaje. Może bardziej doświadczone coś innego podpowiedzą. :)

Coś nie weszło, ja właśnie usiadłam na kibelek bo trawienie ruszylo zastanawiam się czy mogę przeć przy wypróżnieniu , na papierze tabletka z brązowym śluzem:( a punkcje miałam w październiku
Ja pierwsze dni po transferze tez mialam okropne problemy w kibelku, tez parlam potem sie zamartwialam ze cos moglam zaszkodzic. Kupilam sobie na drugi dzien kefiry,gruszki, ciemne pieczywo z pomidorem i zaraz mnie ruszylo. Teraz juz nie ma problemow. A to brazowe plamienie to za wczesnie na imolantacje antym bardziej na okresnwiec nie masz sie czym przejmowac kochana na pewno sobie cos zadrapalas przy aplikacji ale to nie ma powodow do zadnych zmartwien;* wszystko bedzie dobrze;*;)
Wiem ze latwo sie mowi ale ja jedna z najwiekszych panikar na swiecie w ciaglym stresie, codziennym obserwowaniu swojego ciala i objawow mam juz bete 98 w 11dpt i teraz tylko czekam na przyrost bo zdazyl sie cud!!! Tobie rez sie zdadzy zobaczysz!;**

A relanium w razie w jaka dawkę mogę wziasc bo mam 2 mg?
Ja bralam tylko no spe forte bo tylko to mialam a ze mieszkam w DE to oni tutaj nic nie daja zadnych uspakajaczy. Ale mysle ze jak masz no spe to spokojnie Ci wystarczy bez relanium ja jestem taka panikara ze watpie zeby ktos mnie pobil, nerwy non stop nerwobole glowy ciagle, jakies ataki paniki ciage i widzisz wszytsko jest ok;**

reklama
Dziewczyny no i niewytrzymalam po wczorajszym sikancu-zrobiłam betę. Wynik na dzisiaj 112,7 [emoji4] 7dpt pojutrze kontrola przyrostu.

@walczaca o szczęście super,ze wszystko Ok! Uspokoiłas nie tylko mnie[emoji10] Nie stresuj się,dbaj o Was.

@Nadziejka2 pielęgnuj ten cud! Trzymam kciuki! [emoji1307][emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry