walczaca o szczescie
Fanka BB :)
@adunnnia90 a jak Wasze samopoczucie dziś?? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulacje i zdrówka dla WasDziewczyny dziś w 37+5 tc zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....
O Jezu ale super!!!!!!! gratuluję kochana !! Buziaki dla WasDziewczyny dziś w 37+5 tc zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....
Ana 1 i 2 z komorkami nk maja tyle wspolnego ze sa to badania immunologiczne swiadczace o nieprawidlowosciach w ukladzie immunologicznym. Przeciwciala ana wystepuja w chorobach reumatologicznych moga byc przy hashimoto a czasami jest tak ze zdrowa osoba tez je posiada. Komorki nk to komorki wystepujace w naszym organizmie odpowiedzialne za ochrone naszego organizmu. Jesli sa podniesione traktuja zarodek jak intruza namnarzajac sie niszcza zarodekA czy te badania ANA1 i ANA2 nie dają jakiegoś poglądu na ewentualne badanie Nk,o którym piszesz?One tez związane są chyba z cytoyoksynami?Ile się czeka na wyniki i ile to kosztuje pamiętasz może?
Wow gratulacjeDziewczyny dziś w 37+5 tc zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....
Jasne że boli ..bylam bardzo wyluzowana ale jak zaczęły się te bóle to myślałam że zejdę poprostu .. ale ważne że nie było skurczy i tak biorę nospe 3x1 bo pamiętam przy pierwszym transferze nie brałam i zaczęłam brac moim zdaniem za pozno..a pamiętam jeden taki skurcz że musiałam na ulicy przykucnac bo nie dałam rady..
W sumie to od niedzieli trochę mniej boli ale boli nadal ale wiem że tak musi być
Moja koleżanka np żadnych boli na @ nie miała po transferze i myślała że się nie udało A 2 grudnia urodziła zdrowa dziewczynkę
A Ty przypomnij mi sikanca robiłaś? Który to już Twój dpt?
Gratuluję kochana zdrówka dla wasDziewczyny dziś w 37+5 tc zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....
Ja jeden w 3dobie mam nadzieję że te bóle były takie bo się tam moja perełka meblowala i chciała mi dac to do zrozumienia A Ty 5dniowe blastki? Ja zrobiłam test w sobotę i dupa A w niedzielę miałam właśnie termin @ trochę źle się czułam ale mąż namawiał samym wieczorem żebym siknela to siknelam A tu szok no Jutro ta powtórka bety ale mam nadzieję że będzie dobrze A potem znowu do usg.. mam nadzieję że jak było pod górkę to teraz dla nas wsystkich pójdzie z górki!!!Właśnie ja też w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów a teraz boli mnie bardzo brzuch dlatego mnie to trochę niepokoi. Wiem że objawy mogą być inne ale i tak ciągle o tym myślę.
Tak biorę nospę i jak juz nie mogłam wytrzymać to wzięłam apap. Dodam jeszcze że chyba zaczyna mi się zapalenie bo co pół godzimy chodzę siusiu robić.
Jestem 12 dpt i jutro betuję, nie robie sikańcy bo one w moim przypadku nie wychodzą i nie chcę się dodatkowo stresować. Jutro mam nadzieje że jest mój szczęsliwy dzień ;-)Mój kulminacyjny dzień bólu był w dzień spodziewanej miesiączki, wczoraj też trochę bolał wieczorem a dzisiaj jeszcze nie.
Trzymam kciuki za jutrzejszy mega duży przyrost u ciebie ;-))
Miałas jeden zarodek podany?? Bo ja dwa ;-)
A bierzesz coś dowcipnie? Piecze Cię czy tylko siusiasz?Właśnie ja też w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów a teraz boli mnie bardzo brzuch dlatego mnie to trochę niepokoi. Wiem że objawy mogą być inne ale i tak ciągle o tym myślę.
Tak biorę nospę i jak juz nie mogłam wytrzymać to wzięłam apap. Dodam jeszcze że chyba zaczyna mi się zapalenie bo co pół godzimy chodzę siusiu robić.
Jestem 12 dpt i jutro betuję, nie robie sikańcy bo one w moim przypadku nie wychodzą i nie chcę się dodatkowo stresować. Jutro mam nadzieje że jest mój szczęsliwy dzień ;-)Mój kulminacyjny dzień bólu był w dzień spodziewanej miesiączki, wczoraj też trochę bolał wieczorem a dzisiaj jeszcze nie.
Trzymam kciuki za jutrzejszy mega duży przyrost u ciebie ;-))
Miałas jeden zarodek podany?? Bo ja dwa ;-)