reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hmmm zazwyczaj nocki są spoko ale zdarzają się kryzysowe sytuacje ze nie śpię 2 albo 3 noce z rzędu [emoji3]Maluszki zdrowe, właśnie siadamy do jedzonka.
To na prawdę dobry wynik. U mnie z 5 badanych tez tylko jeden odpadł - trisomia w parze chromosomów płciowych XYY. Znasz płeć tych dwóch kropeczek? Kiedy transfer? Przepraszam jeśli pytania się powielaja ale ja tak z doskoku czytam forum i czasami omijam jakieś ważne informacje [emoji26]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Płci mi nie powiedzieli ze niby nie zbadano... cóż. Wesoło masz tam z dwoma bablami:) transfer jakoś w połowie stycznia a w święta zacznę się truc hormonami :D

milion razy powtarzamy kochana. sikance oszukance:)
Ja też to ciągle powtarzam
Narazie nie dziękuję kochana :D :* już od 4 nie śpię bo żyje jutrzejszą powtórka bety :p
A Ty kiedy ???? Jutro ???

Tak jutro, juz się denerwuję ;-) Wiem że żyjesz jutrzejszą betą, bądz dobrej myśli, masz bardzo dobry wynik ;-) W pierwszej ciąży miałam podobny ;-)
Mam pytanko boli Cię brzuch jak na @??
Mi ten brzuch nie daje spokoju.
10 i 11 dzień wieczorem dpt myślałam że zaraz mi poleci po nogach @ tak mnie bolał brzuch, dzisiaj na razie nic się nie dzieje. Nie wiem do jutra zwariuje;-(

Ja też to ciągle powtarzam

Tak jutro, juz się denerwuję ;-) Wiem że żyjesz jutrzejszą betą, bądz dobrej myśli, masz bardzo dobry wynik ;-) W pierwszej ciąży miałam podobny ;-)
Mam pytanko boli Cię brzuch jak na @??
Mi ten brzuch nie daje spokoju.
10 i 11 dzień wieczorem dpt myślałam że zaraz mi poleci po nogach @ tak mnie bolał brzuch, dzisiaj na razie nic się nie dzieje. Nie wiem do jutra zwariuje;-(
Jasne że boli ..bylam bardzo wyluzowana ale jak zaczęły się te bóle to myślałam że zejdę poprostu .. ale ważne że nie było skurczy i tak biorę nospe 3x1 bo pamiętam przy pierwszym transferze nie brałam i zaczęłam brac moim zdaniem za pozno..a pamiętam jeden taki skurcz że musiałam na ulicy przykucnac bo nie dałam rady..
W sumie to od niedzieli trochę mniej boli ale boli nadal ale wiem że tak musi być:)
Moja koleżanka np żadnych boli na @ nie miała po transferze i myślała że się nie udało A 2 grudnia urodziła zdrowa dziewczynkę :)
A Ty przypomnij mi sikanca robiłaś? Który to już Twój dpt?

Dziewczyny dziś w 37+5 tc zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....

Kochana, gratulacje z całego serca. Posłuchał się więc Maluszek i posiedział w brzuszku ile trzeba. No i ma 10 pkt czyli zdrowy chłopak.

Dziewczyny dziś w 37+5 tc zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....
Ale piękne info!! Oj umęczyłaś sie w takim razie ale najważniejsze że maluch zdrowy i jest już z Wami. Gratuluję z całego serca i czekamy na fotki :-)

reklama
Do góry