reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, macie moze namiary na doktora Pasnika bo ja nie moge go znalezc! I chyba jest jeszcze jeden, dobrze pamietam? Ktos cos?
Dzisiaj dol jak stol, pierwszy dzien pracy i zderzenie z rzeczywistoscia poszlo gorzej niz oczekiwalam, wiem ze co mnie trzyma teraz to dalsza walka dlatego chcialabym jak najszybciej sprobowac jakas konsultacje z immunologiem zalatwic. Musze sie dowiedziec o co w tym wszystkim chodzic!

reklama
Kochana a czemu ty się nic nie chwalisz? Jak jajeczka? Mam nadzieję, że pięknie rosna :)

Ja nie lubię się chwalić. Skromna jestem [emoji12] nie wiem podglad jutro o 17.40 wiec pewnie tez będę wiedziała kiedy punkcją. Zastrzyki idą mi bardzo ładnie, kłuje się sama i mój brzuch wyglada jak ręka cpuna ale czego się nie robi. Od środy dostałam już cetrotide ale jutro będę wiedziała więcej [emoji6] na pewno napisze jak się maja moje jaja na razie wysiaduje [emoji1][emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, macie moze namiary na doktora Pasnika bo ja nie moge go znalezc! I chyba jest jeszcze jeden, dobrze pamietam? Ktos cos?
Dzisiaj dol jak stol, pierwszy dzien pracy i zderzenie z rzeczywistoscia poszlo gorzej niz oczekiwalam, wiem ze co mnie trzyma teraz to dalsza walka dlatego chcialabym jak najszybciej sprobowac jakas konsultacje z immunologiem zalatwic. Musze sie dowiedziec o co w tym wszystkim chodzic!
Link do: Prywatne laboratorium APC w Łodzi – badania diagnostyczne

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie lubię się chwalić. Skromna jestem [emoji12] nie wiem podglad jutro o 17.40 wiec pewnie tez będę wiedziała kiedy punkcją. Zastrzyki idą mi bardzo ładnie, kłuje się sama i mój brzuch wyglada jak ręka cpuna ale czego się nie robi. Od środy dostałam już cetrotide ale jutro będę wiedziała więcej [emoji6] na pewno napisze jak się maja moje jaja na razie wysiaduje [emoji1][emoji1]

Skromnosc schowaj do skarpety:p a jutro dawaj znac ile jajec sie szykuje i kiedy idziesz sobie pospac :D ja mialam tylko jednego mikro siniaczka jak sie.kulam, po reszcie nie bylo nawet sladu, ale ja mam w co sie wbijac:laugh2:

Skromnosc schowaj do skarpety:p a jutro dawaj znac ile jajec sie szykuje i kiedy idziesz sobie pospac :D ja mialam tylko jednego mikro siniaczka jak sie.kulam, po reszcie nie bylo nawet sladu, ale ja mam w co sie wbijac:laugh2:

Jakbym ja nie miała [emoji23] opona od dostawczaka jest wiec igła wchodzi jak w masło [emoji12]

Maryanka bardzo mi przykro , bardzo mocno przytulam i kazda z nas pewnie wie co czujesz bo wiekszosc juz przezyla to nie raz . Teraz trzeba spojrzec dalej , ochlonac i zrobic plan na dalsza walke aby byla owocna . Nie za tym rogiem spotkasz szczescie ale moze tuz za nastepnym .... powodzenia i nie poddawaj sie
Dziękuję no zbieram się w sobie! :)

reklama
Do góry