reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
pewnie na "pożegnanie" ci takiego psikusa paskudnego wywinęła. Będzie dobrze, tylko leż dużo. Masz zwolnienie czy chodzisz do pracy?
Chodzę do pracy,mam prace biurową i w sumie to siedzę caly dzien. Te plamienia.są bardzo niewielkie... raz są na wkladce raz nie, a ja miewalam często plemienia w trakcie cyklu także modlę się aby to było to... dziękuję :-*

Dziewczyny chce tylko się z Wami podzielić myślami i uciekam spać bo idę na nocke. Później będę nadrabiać wpisy

Wychodzi na to, że nawet wielki wyglądający skrzep i świeża krew nie oznacza poronienia. Wróciłam od lekarza. Dzieci rosną jak na drożdżach( 5 dni temu wskazywaly 6t5dc a dzisiaj 8 tc) , i ciąża jest wzorowa. Nie ma miesniakow czy krwiakow. Lekarz nie wie co to było. A to moje maluchy, jeden się nam chowal.

1513003109-77c0d985ad864c28-aaaaaa.jpeg
1513003117-33046804becbc673-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Super :) Co jesz, ze tak pieknie rosna? Hehe U mnie tez blizniaki, od dzis jestem na zwolnieniu, bo praca w przedszkolu z maluszkami 2-3 latka, byla dla mnie za duzym obciazeniem w tym stanie :)

a mialas podawany zarodek po punkcji czy mrozaczka ? w 3 dniu to nijak chyba nie ma jeszcze produkcji hcg tak mi sie wydaje i tamten wynik moze byc np pop pregnyl lub ovitrell
Mialam 5 dobowego blastka, tak wlaśnie wiem że wynik moze byc ovitrelle, wczoraj robiłam sikanca bo jak tu dziewczyny pisały jak wyjdzie jedna kreska to znaczy, że się juz wypłukał ovitrelle, ale juz sama nie wiem myslalam, ze chociaz dzisiaj ta beta bedzie wieksza, a tak to nawet nie wiem jak interpretowac dzisiejszy wynik, i ten progesteron, czekam na tel od gina

reklama
Właśnie odebrałam betę 0,10 :( Mam dość
Maryanka bardzo mi przykro , bardzo mocno przytulam i kazda z nas pewnie wie co czujesz bo wiekszosc juz przezyla to nie raz . Teraz trzeba spojrzec dalej , ochlonac i zrobic plan na dalsza walke aby byla owocna . Nie za tym rogiem spotkasz szczescie ale moze tuz za nastepnym .... powodzenia i nie poddawaj sie

Do góry