reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zależy dziewczyny w jakich jednostkach macie podawany progesteron - są dwie jednostki

Wartość podaną w nmol/l mnoży się przez 0,314 i otrzymuje się stężenie w jednostkach ng/ml. Przelicznik: 1 ng/mL = 0,314465 nmol/L.

• 1-28 ng/ml - po owulacji
  • 9-47 ng/ml - do 12. tygodnia ciąży
  • 17-146 ng/ml - 12.-28. tydzień ciąży
  • 55-200 ng/ml - powyżej 28. tygodnia ciąży
Dzieki:)
Ja mam 100 ng/ml wiec dlatego mowie ze sporo...

reklama
Beta 0,10 :( drugi nie udany transfer ehhh

Mam mrożaczki jedynie w formie oocytów także trzeba powtórzyć procedurę zapłodnienia tylko pytanie ile się podzieli ostatnio z sześciu tylko dwa zarodki :(

Kochana sciskam mocno! Bardzo mi przykro... podniesc sie po takiej wzbudzonej nadziei jest trudno, ale masz komorki wiec jest plan :) bedziemy Cie wspierac!

Dziewczyny gratuluje wszystkim tym co maja pozytywne bety dzisiaj, widziały swoje kropeczki i tym co usłyszały serduszka. Przykro, ze niestety nie wszystkim [emoji53] przyjdą i do Was te piękne chwile [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana a czemu ty się nic nie chwalisz? Jak jajeczka? Mam nadzieję, że pięknie rosna :)

reklama
Do góry