Mala844
Zaangażowana w BB
Super. GratulacjeJuż po! Wszystko wygląda bardzo dobrze ) serducho bije jak szalone <3 <3
Następna wizyta 21.12.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. GratulacjeJuż po! Wszystko wygląda bardzo dobrze ) serducho bije jak szalone <3 <3
Następna wizyta 21.12.
Mąż się trzymał bo zacisnal zęby haha (na pewno poplacze sobie w domu!) a u mnie polało się morze łez...Super :* gratuluję pewnie polały się łzy szczęścia
Hej dziewczyny ja już mam betę wyszła 13 bardzo mało, transfer był 4 grudnia blatka także szału nie ma
Ja juz po widzialam serucho !!<3 <3A o ktorej wizyta?
Kciukasy
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko dobrze )) niepotrzebnie się stresowalam! Pęknie bijące serduszko widziałam:*<3Wszystko bedzie dobrze. Pisz zaraz jak wrócisz z usg. Nie stresuj sie tak kochana
Ja wizyte mam w czwartek. Lekarz mowil ze moze juz bedzie tętnoWszystko dobrze )) niepotrzebnie się stresowalam! Pęknie bijące serduszko widziałam:*<3
Zrób za dwa dni, najważniejszy jest przyrost więc głowa do góry
GratulacjeWszystko dobrze )) niepotrzebnie się stresowalam! Pęknie bijące serduszko widziałam:*<3
Na tym etepie estradiol nie jest tak wazny jak progesteron. Mala jest ta wartosc ale chyba miesci sie w normie. Progesteron wydzielany jest skokowo, wiec az tam bardzo nie sugerowalabym sie wynikiem ale mysle, ze napewno warto poradzić sie lekarza, moze zwiekszyc dawke leku? Masz plamienia?Tak ale strasznie spadł mi estradiol i progesteron i to nie dobrze