reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję. Trochę panikuję, bo nie wiem, czego się spodziewać.

Rozumiem, tez panikowałam. PrzepraszAm ze to napisze ale szczęście w nieszczęściu ze ciąża biochemiczna się sama oczyszcza w większości, nie trzeba zabiegu i nie sieje takiego spustoszenia w organizmie [emoji6] będzie dobrze. Najlepiej pakować w siebie przeciwbóle, pod kocyk i przespać to.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam pytanie do Dziewczyn po ciążach biochemicznych jak wyglądał okres po takiej ciąży? Dzisiaj trzeci dzień krwawienia i zaczęły mnie tak boleć jajniki, że nie mogę wysiedzieć. Nie wiem czy się martwić czy spokojnie do tego podejść łykając nospę? Po nospie jest mi znacznie lepiej.

U mnie @ była praktycznie taka jak zawsze. Ale każda z nas jest inna więc to różnie może być :(

Rozumiem, tez panikowałam. PrzepraszAm ze to napisze ale szczęście w nieszczęściu ze ciąża biochemiczna się sama oczyszcza w większości, nie trzeba zabiegu i nie sieje takiego spustoszenia w organizmie [emoji6] będzie dobrze. Najlepiej pakować w siebie przeciwbóle, pod kocyk i przespać to.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję. :*
Chętnie bym się położyła ale pracować trzeba. :(

O ile dobrze licze to 7 dzien po transferze tak? Wydaje mi sie ze narazie nie ma co panikowac. Trzeba powtorzyc gdzieś za 3 dni i wtedy zobaczysz. Narazie bym sie nie zalamywala.
Ale strasznie spadł mi estradiol w czwartek miałam 1213 dzisiaj 183 I progesteron miałam 69 a dzisiaj 8.83 to cyba nie za dobrze co

Ale strasznie spadł mi estradiol w czwartek miałam 1213 dzisiaj 183 I progesteron miałam 69 a dzisiaj 8.83 to cyba nie za dobrze co
Szczerze kochana ja nie mam pojecia o estradiolu i progesteronie bo tych badan nie robilam. Ja 11 dnia po transferze bete mialam 209. Uwazam ze jeszcze masz szanse zeby beta urosła. Jesli chodzi o te wyniki to moze inne bardziej doswiadczone kolezanki sie wypowiedza. Nie zalamuj sie naprawde wierze ze za 3 dni mozesz miec wieksza bete:)

reklama
Do góry