reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję. Trochę panikuję, bo nie wiem, czego się spodziewać.

Rozumiem, tez panikowałam. PrzepraszAm ze to napisze ale szczęście w nieszczęściu ze ciąża biochemiczna się sama oczyszcza w większości, nie trzeba zabiegu i nie sieje takiego spustoszenia w organizmie [emoji6] będzie dobrze. Najlepiej pakować w siebie przeciwbóle, pod kocyk i przespać to.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam pytanie do Dziewczyn po ciążach biochemicznych jak wyglądał okres po takiej ciąży? Dzisiaj trzeci dzień krwawienia i zaczęły mnie tak boleć jajniki, że nie mogę wysiedzieć. Nie wiem czy się martwić czy spokojnie do tego podejść łykając nospę? Po nospie jest mi znacznie lepiej.

U mnie @ była praktycznie taka jak zawsze. Ale każda z nas jest inna więc to różnie może być :(

Rozumiem, tez panikowałam. PrzepraszAm ze to napisze ale szczęście w nieszczęściu ze ciąża biochemiczna się sama oczyszcza w większości, nie trzeba zabiegu i nie sieje takiego spustoszenia w organizmie [emoji6] będzie dobrze. Najlepiej pakować w siebie przeciwbóle, pod kocyk i przespać to.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję. :*
Chętnie bym się położyła ale pracować trzeba. :(

O ile dobrze licze to 7 dzien po transferze tak? Wydaje mi sie ze narazie nie ma co panikowac. Trzeba powtorzyc gdzieś za 3 dni i wtedy zobaczysz. Narazie bym sie nie zalamywala.
Ale strasznie spadł mi estradiol w czwartek miałam 1213 dzisiaj 183 I progesteron miałam 69 a dzisiaj 8.83 to cyba nie za dobrze co

Ale strasznie spadł mi estradiol w czwartek miałam 1213 dzisiaj 183 I progesteron miałam 69 a dzisiaj 8.83 to cyba nie za dobrze co
Szczerze kochana ja nie mam pojecia o estradiolu i progesteronie bo tych badan nie robilam. Ja 11 dnia po transferze bete mialam 209. Uwazam ze jeszcze masz szanse zeby beta urosła. Jesli chodzi o te wyniki to moze inne bardziej doswiadczone kolezanki sie wypowiedza. Nie zalamuj sie naprawde wierze ze za 3 dni mozesz miec wieksza bete:)

reklama
Do góry