U mnie dokładnie to samo o ktorej masz badanie? ja o 13Dziewczyny dziś mam pierwsze usg po udanym transferze....i jestem przerażona bo nie wiem co zobaczę. Brzuch mnie tak boli że stresu że zaraz chyba pawia puszczę .. nie wiem dlaczego ale czuję niepokój...3majcie za mnie kciuki!
reklama
Weronika63
Fanka BB :)
Ja powinnam mieć już o 9 ale dalej czekam pod gabinetem.U mnie dokładnie to samo o ktorej masz badanie? ja o 13
Dziewczyny wczoraj rozmawiałam z mężem...który nie odmówił dalszego leczenia. Oczywiście on nie dopuszcza myśli ze teraz maleństwo nie da rady ....ja też mam taką nadzieję ale widzę też swoją betę która z medycznego punktu widzenia mówi jednoznacznie ze dzieje się coś złego. Oczywiście przymusowe przerwa, powrót do pracy , zgromadzenie oszczędności itp.
I z tad moje pytanie, mamy 12 oocytow i zastanawiamy się czy z nich korzystać czy lepiej wyprodukować świeże jajka? Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie, poradzicie??
I z tad moje pytanie, mamy 12 oocytow i zastanawiamy się czy z nich korzystać czy lepiej wyprodukować świeże jajka? Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie, poradzicie??
tamiza
@Raspberry88 pięknych widoków 
@Weronika63 Aaaa dzisiaj pierwszy raz zobaczysz swoją kruszynke! Trzymamy kciuki za dobre informacje
@zylwia Bety aż do nieba
@doris30 samych dobrych wieści na wizycie
@Weronika63 Aaaa dzisiaj pierwszy raz zobaczysz swoją kruszynke! Trzymamy kciuki za dobre informacje
@zylwia Bety aż do nieba
@doris30 samych dobrych wieści na wizycie
misis188
Ja teraz,miałam zapladniane tez mrozone i z 9-ciu jest heden zarodek. Jesli leki masz jeszcze refundowane to ja bym ci radzila sie stymulowac. Ja mimo iz mialam pelnoplatne leki to i tak sie stymulowalam i zapladniakam swieze i mrozoneDziewczyny wczoraj rozmawiałam z mężem...który nie odmówił dalszego leczenia. Oczywiście on nie dopuszcza myśli ze teraz maleństwo nie da rady ....ja też mam taką nadzieję ale widzę też swoją betę która z medycznego punktu widzenia mówi jednoznacznie ze dzieje się coś złego. Oczywiście przymusowe przerwa, powrót do pracy , zgromadzenie oszczędności itp.
Mala844
Zaangażowana w BB
U mnie też oddane. Wyniki 17-17:30. Trzymam kciukiOddane! teraz czekamy na wyniki tylko to moje labo masakra.. "No chyba można na cito ale nie wiem czy to coś da niektórzy mówią że dostają wcześniej niektórzy nie" no masakra.. :/ no nic ale czekamy najpóźniej o 17 ale moga być wczesniej ..
Mala844
Zaangażowana w BB
Tak jest
reklama
Jutro i w czwartek mam też wizytę, ale jakos się nie nastawiam zbytnio
Trzymam kciuki ;-)
Podziel się: