No wlasnie to jest kochana taki bol jak by mnie na sekunde prad porazil dziekuje Ci ze odpisalas troche odetchnelam [emoji16]Jak dla mnie bardzo normalne. Macica się rozciąga, w miednicy jest cały gąszcz więzadeł. Jeśli masz napięcia takie nie od dziś ani wczoraj i dobrze by ci zrobiła wizyta na terapii manualnej gdyby nie ciąża to nic dziwnego że możesz czuć różne takie dolegliwości. A w okolicach kości ogonowej u kobiet bardzo często jest kumulacja różnych napięć. Mój tata się terapia manualna zajmuje, często bywam „na stole” i wiem z doświadczenia ze wystarczy dotknąć odpowiedniego punktu a czujesz ze ciało przeszywa ci szydło jeśli są napięcia. Kilka takich punktów jest w okolicy kości miednicy z prawej i lewej strony brzucha, jak dobrze trafisz to czujesz dosłownie bol jak w bolesnej miesiączce.
Ok.
Pytam z ciekawości.
Cześć Dziewczyny.
Wczoraj dostałam okres, tak więc chyba w piątek pojadę do kliniki. Zastanawiam się, co powiedzieć ginekolog. Wiem, że chcę teraz transfer jednego zarodka, że chcę embryoglue, oraz że chcę się dowiedzieć, w której dobie przestały się rozwijać zarodki ale nic więcej nie wiem. Proszę o jakieś sugestie, co bym jeszcze mogła zrobić i o co spytać panią ginekolog?
Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom