reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana mi 10dpt wyszla beta 19,3 a ty masz dzis przeciez 8 dpt wariacie wiec wrzuc na luz:) a bole okresowe mialam i mam dalej wiec mowie 3 dni przed beta ryczalam strasznie mezowi. A wczesniej jak mialam biochemiczna to nic nie czulam. Zrob sobie bete we wtorek
Taki mam plan :) nie no wiesz dzisiaj luzniutko. Bez stresu..wiedzialam ze bedzie biel takze tak dla formalnosci, zeby wiedziec ze zastrzyku juz nie ma. Ale nie podlamalo mnie to bo wlasnie pamietam o wysokosci Twojej bety 10dpt. Takze we wtorek sie okaze co i jak.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A i powiem wam jeszcze ze nie oplaca sie mrozic oocytow. Przynajmniej w moim przypadku z,9-ciu od razu zaczal.sie dzielic tylko jeden i w sumie nie wiem czy on jest zamrożony w 3 dobie czy jako blastocysta. Kupe kasy dalismy za mrozenie a teraz juz bym sie na to nie zdecydowala chyba i oddala oocyty do adopcji albo upierals przy zapladnianiu wszystkich

Ja miałam 1,5 roku temu zamrożone 4 oocyty i też trochę żałowałam że tyle kasy a pewnie tylko 2 się prawidłowo rozmrożą i będą kiepskie. A tymczasem wszystkie się ładnie rozmroziły i z nich wyszły najładniejsze zarodki. Teraz żałuję że nie zamroziłam jeszcze 4 z drugiej procedury:)

Tak. Dzis 8dpt. Ja we wtorek betuje. Trzymam za Ciebie mocno kciuki jutro!

Tak. To znaczy ze sie wyplukal poniewaz on daje falszywie pozytywne testy. Mialam przez niego kilka razy blade kreski albo cienie. A Ty jutro betujesz?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No to siknełam :) bladziocha jak cholera, tak jutro rano jade na krew, potem w czwartek i też wizyta

Ogloszenie parafialne:) mam gonal f ok 50-75 jednostek. Jest przechowywany w lodowce caly czas a czasem brakuje tam komus kilku jednostek wiec jak ktos by chcial to piszcie tylko nie na priva. Byl on uzyty pierwszy raz 16 listopada, oddam za darmo tylko wyśle na wasz koszt bo szkoda mi go wyrzucić a moze sie komus przydac. Najprawdopodobniej to 75 jednostek ale ta podzialka jest nie za bardzo czytelna. Igly tez mam wiec jak ktorejs moge pomoc to dajcie znać

A ja dziewczyny ponawiam pytanie: czy brać jod po transferze kiedy biorę Euthyrox? Wiem, że jod jest ważny w ciąży,ale nie wiem jak ma się do niedoczynności...

reklama
Ja kiedys tez puszczalam sobie trening autogenny schultza. U mnie problem jest taki ze mi sie w ogole nie chce spac wiec dlatego nie moge zasnac. Ja sie nie stresuje jyz wogole. Mam jeszcze relanium ale nie chce lykac. A z,drugiej strony jak caly dzień leze to po czym ma mi sie chciec spac:) mam jeszcze jedną książkę i chyba bde sie musiała zmusić do jej przeczytania bo zawsze potem dobrze spalam

Kochana a jakie miałaś zalecenia od gin po transferze?Relanium sam Ci przepisał czy prosiłas? Ja już jestem myślami w dniu transferu.

Do góry