reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana moge co podac skladniki a proporcje musisz sama ogarnac bo ja tak na oko wszystko laduje do miseczki ;)
Sok z cytryny, miod, musztarda francuska, troszke musztardy zwyklej, sol, pieprz i oliwa.
Mam nadzieje ze sie nie spoznilam :)
Troche tak bo umieralam z glodu haha dziekuje Slonce. Zrobilam tak samo tylko z 1 rodzaju musztardy. Zostalo mi salatki jeszcze a sosu nie wiec jutro Twoj w ruch pojdzie[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie, dr Z. tempa bicia nie mierzyła, tylko kazała wstrzymać powietrze i wtedy było widać kropeczke czyli serduszko [emoji173]️[emoji173]️ Ja byłam od 11:00. O 14:30 pewnie siedziałam i sie wpatrywałam w zdjęcie [emoji16] Następna wizyta 21 grudnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja mam 19 wizyte. Tez ta pulsujaca kropeczke widzialam.Lekarz i maz mi wsadzili glowy w monitor i lezki im sie pokazaly. Prawie ich ochrzanilam zeby te lby mi zabrali bo i ja chce widziec[emoji16][emoji16]
Dziwne to mamy podobne parametry a mi lekarz mowil ze Kajfus za maly...no co lekarz to opinia..
Wytrzymasz do 21 go i lecisz gdzies w miedzyczasie jeszcze?[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

weź mi nic nie mów ja dzis u nich zostawiłam 500 zł! kurde nie wiedziałam ze maja zawyzone ceny..
jast tansza apteka na woloskiej 22 przy invimedzie , medicoveru. za prolutex placilam 169, inne leki tansze . wkurzyli mnie ostatnio tylko z jedna rzecza i obiecalam ze nie kupie u nich juz nic wiecej mimo lepszych cen. kierowniczka zachowala sie nieprofesjonalnie .

Do kolejnego usg proszę włącz pozytywne myślenie!
Daj mezowi chwilę oddechu - jak każdy facet pewnie nie lubi kiedy ktoś wywiera na nim presję! Szczególnie w tym temacie...
Z pewnością boi się o Ciebie! Nie chce byś w razie porażki cierpiała... Tylko może nie umie tego powiedzieć (dobrać właściwych słów) ?!
Dziekuje. Właśnie tak zamierzam, czyli w środę ma bic serduszko a beta to tylko wskaźnik który u mnie nie wykazuje.... mąż teraz będzie w domu cały tydzień ale obiecuje dam mu czas i nie będę naciskać, bo przecież to tylko facet im człowiek bardziej chce porozmawiać tym gorzej to wychodzi. Oni po prostu potrzebują więcej czasu na pewne wnioski. Przeciez on musi udawac silnego,a pozatym strasznie się denerwuje kiedy po prostu na cos nie ma wplywu. Jeszcze tylko 6 dni i się okaze...

Dziewczyny pytanko mam do Was kochane:) w ktorym miesiacu ciazy zaczynacie szykowac pokoj dla maluszka?albo jak sadzicie,w ktorym miesiacu powinno sie zacząć szykowac?

reklama
Matko ale wymordowana ostatnio jestem, dzisiaj nawet nie slyszalam jak maz do pracy wyszedl, a potrafi narobic halasu:)
Kciuki za serduszka i jajka dzisiaj:)
Ktoś coś betuje, czy wszystkie w poniedzialek idziecie?:D

Do góry