reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A ja spać nie mogę...śniło mi się ze ktoś chciał mi zrobić krzywdę jak wracałam do domu przez cmentarz(bo z nim sąsiaduje)i mnie w cycka strzelili i obudziłam się trzymając tego cycka w reku;) ;)
wstawaj wstawaj bo do pracy się spoznisz:)
Hahaha, no niezle, mam nadzieje ze cyc nie ucierpial:laugh2: Mi tez sie durnoty snily, az szkoda pisac:p

reklama
Dzien dobry wszystkim . Ja od 3 nie spie . I tak mniej wiecej od 3 dni. Rano juz noe wytrzymalam i zanim wstal moj K zrobilam to .... schowalam do szafki i... na dwoch testach sa dosc wyrazne 2 krechy. Po prostu nie moge na razie w to uwierzyc ze to sie dzieje .... ze cos sie udalo, cos ruszylo i zaskoczylo. :) rano ide na bete :) jestem taka szczesliwa , niech moc bedzie rpwniez z wami dziewczynki. Milego dnia :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry wszystkim . Ja od 3 nie spie . I tak mniej wiecej od 3 dni. Rano juz noe wytrzymalam i zanim wstal moj K zrobilam to .... schowalam do szafki i... na dwoch testach sa dosc wyrazne 2 krechy. Po prostu nie moge na razie w to uwierzyc ze to sie dzieje .... ze cos sie udalo, cos ruszylo i zaskoczylo. :) rano ide na bete :) jestem taka szczesliwa , niech moc bedzie rpwniez z wami dziewczynki. Milego dnia :)

oooo!!! i takie początki dnia są super ;) beta to tylko formalność, oby była jak największa! :* który ty jesteś dpt?

8 dpt
, 5 dniowego . dokladnie w zeszly piatek :)
AF1QipMgPKmG8IXGhHNyHogAQSRiVkqDs-8MM8YRm4wm

Cześć Dziewczyny,
@marg88 postaraj się nie zadręczać, to nie pomaga. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze u Ciebie skończy. :*

Ja czekam na okres. Mam pytanko, jak mniej więcej wygląda transfer na cyklu naturalnym?
Jeśli wszystko się u mnie ładnie oczyści, to mogę od razu podchodzić do kolejnego transferu czy trzeba odczekać?

Super kochaniutka. Świetne wiadomosci od samego rana. Daj znac jaki wynik bety

Matko ale wymordowana ostatnio jestem, dzisiaj nawet nie slyszalam jak maz do pracy wyszedl, a potrafi narobic halasu:)
Kciuki za serduszka i jajka dzisiaj:)
Ktoś coś betuje, czy wszystkie w poniedzialek idziecie?:D
Ja dzisiaj betke zrobie. Po ostatnich wydarzeniach z krwawieniem chce zrobic bete dla pewnosci. Dzisiaj ide odebrac stare wyniki bety wiec napewno nie uda mi sie ominac laboratprium hahaha

reklama
Do góry