A jesteś zapisana do naszej grupy na fejsie ?kochana daj jakiegos linka bo nie moge znalesc na fb
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Wow super kochana ale czy to nie za wczesnie po cc?Cześć dziewczyny, dziś podjęliśmy z mężem decyzję ze nasza przygoda z ivf nie kończy się . We wrześniu podejdziemy do kolejnego transferu, tym razem jednego zarodka [emoji6]. W związku z powyższym nie opuszczam forum i w miarę możliwości, czyt. czasu będę do Was zaglądała [emoji4][emoji4][emoji4]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
nie i znalesc jej nie mogeA jesteś zapisana do naszej grupy na fejsie ?
Justin87
A można wiedzieć co to za grupa?A jesteś zapisana do naszej grupy na fejsie ?
Aguleczka29
Hehe,ja kocha na usg jezdze co tydzien bo takie mam zalecenia do 12 tygodnia.mąż zabił mnie za to od rana.Jak był z pieskiem nad ranem to wyczytał na necie,ze usg w ciazy robi sie tylko 3 razy??????? czyli,ze co? jak pójdę do mojego ginekologa to już w sobote usg mi nie zrobi??? chyba troche bez sensu...... Ale moze Wy kochane,bardziej doświadczone podpowiecie jak to jest z tym usg??
@Justin87 @annna1986 grupa o nazwie Siłaczki na zdjęciu glownym bobasek w takim koszyczku
dżoasia
Tylko ze onajest tajna wiec napiszcie do @gosia321 i ona was doda@Justin87 @annna1986 grupa o nazwie Siłaczki na zdjęciu glownym bobasek w takim koszyczku
dżoasia
Kochana zalecam bete jutro albo w ptWczoraj nie mogłam usnąć przez ten kręgosłup ale byłam zła bo ja bardzo lubię spać A wam jak się kochane spało?
Słuchajcie.. ja przyjmuje crinone ( progesteron dopochwowo) no i dziś rano w sumie to wczoraj chyba też tak miałam rano takie grudki dość spore no i do tego no mokrą wkładkę...oczywiscie w nocy kilka razy wstaławalam siku ale dopiero teraz takie coś mam.. niemożliwe żeby dopiero po całej nocy wypływal nie? A biorę bo już prawie tydzień
reklama
kurcze wchodze w grupy,w wyszukiwarce wpisuje siłaczki i zaden bobasek mi nie wyskakuje@Justin87 @annna1986 grupa o nazwie Siłaczki na zdjęciu glownym bobasek w takim koszyczku
Podziel się: