Hm.. mój mąż jest ciężkim orzechem do zgryzienia całe życie jest oczywiście nastawiony optymistycznie i w ogóle nigdy za bardzo niczego nie bierze do siebie także czasem to podziwiam A czasem to się wkurzam bo jak można mieć takie lekkie podejscie? Wczoraj jak dowiedziałam się że nic nam z mrozakow nie zostało faktycznie przyjechał wcześniej i przytulił odrazu ale też w sumie hm szybko mu przeszło może dlatego żeby moje myśli od tego odciągnąć ? Szczerze czasem naprawdę ciężko mi jest Go rozgryźć.. W ogóle mamy inne charaktery on spokojny A ja wybuchowaKochane moje... pisze bo martwię się o męża. A mianowicie on nie bierze opcji pod uwagę ze będzie źle...a jak zaczynam mowic ze różnie może byc to sie denerwuje.
boję się ze on się mocno zrazi w razie niepowodzenia i nie zechce więcej próbować. Sama nie wiem jak do niego mam przemówić...
a może on po prostu tak mówi aby mnie nie denerwować.
Powiedzcie mi kochane jak to jest z waszymi drugimi połowami?
reklama
Raczej nic nie zobaczysz. U mnie przy 747 dopiero lekarz zobaczył i stwierdzil ze i tak niska beta na tak widoczny pecherzyk.@Oczekiwanie2017 @marg88 @Kurcia
Dzięki dziewczyny.
Tak się zastanawiam czy na usg byłoby coś widać przy takiej niskiej becie?
Chyba się jutro dla spokoju ducha przejdę do gina.
Mój to taki sam choleryk jak i ja dlatego dziwi mnie jego spokój... Sama nie wiem. Chciałabym z nim porozmawiać o różnych opcjach naszego przypadku...aby opracowac plan działania, ale on uważa że nie ma co myśleć że będzie źle. Za on czuje że będzie dobrze. Martwię się trochę o niego..Hm.. mój mąż jest ciężkim orzechem do zgryzienia całe życie jest oczywiście nastawiony optymistycznie i w ogóle nigdy za bardzo niczego nie bierze do siebie także czasem to podziwiam A czasem to się wkurzam bo jak można mieć takie lekkie podejscie? Wczoraj jak dowiedziałam się że nic nam z mrozakow nie zostało faktycznie przyjechał wcześniej i przytulił odrazu ale też w sumie hm szybko mu przeszło może dlatego żeby moje myśli od tego odciągnąć ? Szczerze czasem naprawdę ciężko mi jest Go rozgryźć.. W ogóle mamy inne charaktery on spokojny A ja wybuchowa
Mój mówi tak samo .. bardziej się zawsze boję jego rozczarowania niż mojego.. .Ty też tak masz?Mój to taki sam choleryk jak i ja dlatego dziwi mnie jego spokój... Sama nie wiem. Chciałabym z nim porozmawiać o różnych opcjach naszego przypadku...aby opracowac plan działania, ale on uważa że nie ma co myśleć że będzie źle. Za on czuje że będzie dobrze. Martwię się trochę o niego..
JoannaRak
Fanka BB :)
Lekarz z Polski zadzwonil i jeszcze wiekszy mam chaos w glowie!!! On mowi ze moja beta jest niska i pecherzyk widzi ale to jest 5/6mm i to jest za malo. Ja mam bete 9,500 a on mowi ze oczekiwalby na tym etapie 30000! i pecherzyk 10mm ... zglupialam! to jest 21 dpt dwoch blastek!
Obserwujac to forum to nie pamietam aby ktos mial tak wysoka bete chyba ze to byly blizniaki, nie wiem co myslec? Jakie byly Wasze pecherzyki i bety na tym etapie????
Cholera chyba zwariuje!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Obserwujac to forum to nie pamietam aby ktos mial tak wysoka bete chyba ze to byly blizniaki, nie wiem co myslec? Jakie byly Wasze pecherzyki i bety na tym etapie????
Cholera chyba zwariuje!
Dokładnie. Bo ja popłacze powsciekam się i powoli wracam do życia i...wiadomo że strata dalej boli ale budza tez sie chęci dalszej walki. A mój mąż przy każdym nie powodzeniu coraz bardziej godzi się z rzeczywistością ze nie będziemy mieli więcej dzieci i nie chce się leczyć.Mój mówi tak samo .. bardziej się zawsze boję jego rozczarowania niż mojego.. .Ty też tak masz?
Kochana mój miał 5 mm przy tak niskiej becie w czwartek i lekarz powiedział że jest ok. Tak więc sama nie wiem. Co lekarz to inna opiniaLekarz z Polski zadzwonil i jeszcze wiekszy mam chaos w glowie!!! On mowi ze moja beta jest niska i pecherzyk widzi ale to jest 5/6mm i to jest za malo. Ja mam bete 9,500 a on mowi ze oczekiwalby na tym etapie 30000! i pecherzyk 10mm ... zglupialam! to jest 21 dpt dwoch blastek!
Cholera chyba zwariuje!
Kazał Ci odstawić leki czy jak? Jaki dalszy plan działania ?Lekarz z Polski zadzwonil i jeszcze wiekszy mam chaos w glowie!!! On mowi ze moja beta jest niska i pecherzyk widzi ale to jest 5/6mm i to jest za malo. Ja mam bete 9,500 a on mowi ze oczekiwalby na tym etapie 30000! i pecherzyk 10mm ... zglupialam! to jest 21 dpt dwoch blastek!
Cholera chyba zwariuje!
JoannaRak
Fanka BB :)
Kazał Ci odstawić leki czy jak? Jaki dalszy plan działania ?
kazal zrobic bete jutro tak jak mam, i potem usg i zobaczyc czy rosnie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Czekaj cierpliwie. Będzie dobrze :*kazal zrobic bete jutro tak jak mam, i potem usg i zobaczyc czy rosnie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: