No dokładnie!! Ale ja czasem tak myślę że gdybym ja tak nie naciskała na kolejny transfer to on by sam tego nie zaproponowal.. też czasem myślę że mu się odechciewa.. Ale dobrze że mają nasDokładnie. Bo ja popłacze powsciekam się i powoli wracam do życia i...wiadomo że strata dalej boli ale budza tez sie chęci dalszej walki. A mój mąż przy każdym nie powodzeniu coraz bardziej godzi się z rzeczywistością ze nie będziemy mieli więcej dzieci i nie chce się leczyć.
reklama
L
Lily85
Gość
OMG nie wyobrazasz sobie mojego banana na twarzy teraza myslalam ze nikt mnie nie zdola rozluznic dzisiaj
Beta jutro. Bede meldowac.
Kochane!! Beta 50.21 mIU/ml, 8 dpt 5 dniowej blastocysty, czy to dobry wynik? czy moge sie juz (niesmialo) cieszyc?polecam siętrzymam kciuki!
Ja nie myślę ja jestem pewna...Mój mówi to wprost ze on już ma dość leczenia. A mi myślenie o dalszym leczeniu dodaje siły do walki po przegranej... Ale jeszcze mam cień cienia nadzieji ze ten kropek zostanie z namiNo dokładnie!! Ale ja czasem tak myślę że gdybym ja tak nie naciskała na kolejny transfer to on by sam tego nie zaproponowal.. też czasem myślę że mu się odechciewa.. Ale dobrze że mają nas![]()
Bardzo ładna beta. Po cichu gratuluję :*Kochane!! Beta 50.21 mIU/ml, 8 dpt 5 dniowej blastocysty, czy to dobry wynik? czy moge sie juz (niesmialo) cieszyc?
Ojej ale superKochane!! Beta 50.21 mIU/ml, 8 dpt 5 dniowej blastocysty, czy to dobry wynik? czy moge sie juz (niesmialo) cieszyc?
Agnieś191
Fanka BB :)
Ja w 20dpt miałam wizyte i bete 9009 jedna blastka takze sie nie poddawajLekarz z Polski zadzwonil i jeszcze wiekszy mam chaos w glowie!!! On mowi ze moja beta jest niska i pecherzyk widzi ale to jest 5/6mm i to jest za malo. Ja mam bete 9,500 a on mowi ze oczekiwalby na tym etapie 30000! i pecherzyk 10mm ... zglupialam! to jest 21 dpt dwoch blastek!
Obserwujac to forum to nie pamietam aby ktos mial tak wysoka bete chyba ze to byly blizniaki, nie wiem co myslec? Jakie byly Wasze pecherzyki i bety na tym etapie????
Cholera chyba zwariuje!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
gooossia17
Dziewczyny ja nie spałam do 8-9 tygodniaJa też mam problem ze snem (większość dziewczyn jest śpiąca a ja odwrotnie)... Polecam książki Jodie Picoult
gooossia17
Wydaje mi się, ze podrażniłas się aplikatorem. Może spróbuj wkładać lek palcem?Dziewczyny wczoraj wieczorem na aplimatorze sladu juz nie bylo. Dzisiaj rano znowu na aplikatorze widac odrobine brudnej krwi. Zaznaczam ze na bieliznie ani sladu i po za aplikatorem nie ma sladu zadnego plamienia......
gooossia17
Skronie można posmarować AmolemNo właśnie wczoraj sobie taką kąpiel zrobiłam.leżałam głową w wodzie przez ok 15 min i nic![]()
reklama
L
Lily85
Gość
Bardzo ładna beta. Po cichu gratuluję :*
Ojej ale super) !! Ja też po cichu gratuluję:* miałaś jakieś objawy ?
![]()
NIE MOGE W TO UWIERZYC!
Czuje sie totalnie jak przed okresem, boli mnie brzuch i ledzwie, piersi mam jak bombki swiateczne
Bylam pewna ze wynik pokaze brak ciazy....
Podziel się: