reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, dostalam usg z wczoraj. Nie wiem co o tym myslec? Problem polega na tym ze w Szwajcarii lekarze w sumie dopiero patrza kolo 7 tygodnia, on by nie patrzyl nawet na to gdyby nie to ze juz staram sie 4 lata! Mowil ze oczekiwalby wiecej, ja wyslalam zdjecia do Polski i licze na konsultacje i mam nadzieje ze oni mnie oswieca i powiedza co sie dzieje.
Dolaczam zdjecia, co myslicie? tylko szczerze prosze ... na pierwszym oznaczyl co widac i jak duze jest ale czwarte zdjecie pokazuje ewidentnie kuleczko, czy to moze byc pecherzyk ????
1512471816-44fef0fa32f4472b-aaaaaa.jpeg
1512471826-9c0ef5946c8e4d68-aaaaaa.jpeg
1512471834-ce863d9e800da0b8-aaaaaa.jpeg
1512471841-da8218e04d9d9607-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się kiedyś przeglądałam fotce z przed ciąży i żadnych takich kuleczek nie było jak na tym zdjęciu ale nie wiem

Ja też nic nie czułam ani nie czuje... a beta wygląda na ciąową ;-) takze staraj sie myśleć pozytywnie!!
No to dajesz nadzieje :)
No mnie trochę okresowo dalej boli więc widzisz też niczego ni3 będę pewna dopóki nie zrobię bety;) więc sobie grzecznie czekam dalej :)
Dziwne jest to że niektóre mają bóle okresowe niektóre nie i widzisz bądź tu człowieku mądry:) hihi:)
Takze bierz te nospe i oszczedzaj sie. Dluzy sie to wszystko strasznie. Normalnie to tydzien za tygodniem leci, a teraz ledwo wtorek...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Walcząca musiałam coś nacisnąć czy chodzi o te ikonki pod postami? Jessssu bardzo cię przepraszam ale naprawdę tego nie kontroluje. Powiedz mi kochana jak wy kopiujecie w odpowiedzi czyjeś posty i nicki? Jeszcze raz przepraszam

Kochane moje... pisze bo martwię się o męża. A mianowicie on nie bierze opcji pod uwagę ze będzie źle...a jak zaczynam mowic ze różnie może byc to sie denerwuje.
boję się ze on się mocno zrazi w razie niepowodzenia i nie zechce więcej próbować. Sama nie wiem jak do niego mam przemówić...
a może on po prostu tak mówi aby mnie nie denerwować.
Powiedzcie mi kochane jak to jest z waszymi drugimi połowami?

reklama
Walcząca musiałam coś nacisnąć czy chodzi o te ikonki pod postami? Jessssu bardzo cię przepraszam ale naprawdę tego nie kontroluje. Powiedz mi kochana jak wy kopiujecie w odpowiedzi czyjeś posty i nicki? Jeszcze raz przepraszam
Naciskam odpowiedź i po chwili ładuje się posy osoby której chcesz odpowiedziec :)
A Nicki to naciska się @ pierwsze litery nicka osoby i Ci się wyświetla po pierwszych literach i naciskasz i już:)

Do góry