reklama
Ja się kiedyś przeglądałam fotce z przed ciąży i żadnych takich kuleczek nie było jak na tym zdjęciu ale nie wiemDziewczyny, dostalam usg z wczoraj. Nie wiem co o tym myslec? Problem polega na tym ze w Szwajcarii lekarze w sumie dopiero patrza kolo 7 tygodnia, on by nie patrzyl nawet na to gdyby nie to ze juz staram sie 4 lata! Mowil ze oczekiwalby wiecej, ja wyslalam zdjecia do Polski i licze na konsultacje i mam nadzieje ze oni mnie oswieca i powiedza co sie dzieje.
Dolaczam zdjecia, co myslicie? tylko szczerze prosze ... na pierwszym oznaczyl co widac i jak duze jest ale czwarte zdjecie pokazuje ewidentnie kuleczko, czy to moze byc pecherzyk ????
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to dajesz nadziejeJa też nic nie czułam ani nie czuje... a beta wygląda na ciąową ;-) takze staraj sie myśleć pozytywnie!!
Takze bierz te nospe i oszczedzaj sie. Dluzy sie to wszystko strasznie. Normalnie to tydzien za tygodniem leci, a teraz ledwo wtorek...No mnie trochę okresowo dalej boli więc widzisz też niczego ni3 będę pewna dopóki nie zrobię bety więc sobie grzecznie czekam dalej
Dziwne jest to że niektóre mają bóle okresowe niektóre nie i widzisz bądź tu człowieku mądry hihi
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
@Oczekiwanie2017 @marg88 @Kurcia
Dzięki dziewczyny.
Tak się zastanawiam czy na usg byłoby coś widać przy takiej niskiej becie?
Chyba się jutro dla spokoju ducha przejdę do gina.
Obawiam się, że bta jest trochę za niską, żeby coś można było na 100% powiedzieć. Ale dla swojego spokoju do lekarza oczywiście bym poszła.
Margit2018
Fanka BB :)
Walcząca musiałam coś nacisnąć czy chodzi o te ikonki pod postami? Jessssu bardzo cię przepraszam ale naprawdę tego nie kontroluje. Powiedz mi kochana jak wy kopiujecie w odpowiedzi czyjeś posty i nicki? Jeszcze raz przepraszam
Kochane moje... pisze bo martwię się o męża. A mianowicie on nie bierze opcji pod uwagę ze będzie źle...a jak zaczynam mowic ze różnie może byc to sie denerwuje.
boję się ze on się mocno zrazi w razie niepowodzenia i nie zechce więcej próbować. Sama nie wiem jak do niego mam przemówić...
a może on po prostu tak mówi aby mnie nie denerwować.
Powiedzcie mi kochane jak to jest z waszymi drugimi połowami?
boję się ze on się mocno zrazi w razie niepowodzenia i nie zechce więcej próbować. Sama nie wiem jak do niego mam przemówić...
a może on po prostu tak mówi aby mnie nie denerwować.
Powiedzcie mi kochane jak to jest z waszymi drugimi połowami?
Bierzesz opcję odpowiedź i piszesz pod spodemWalcząca musiałam coś nacisnąć czy chodzi o te ikonki pod postami? Jessssu bardzo cię przepraszam ale naprawdę tego nie kontroluje. Powiedz mi kochana jak wy kopiujecie w odpowiedzi czyjeś posty i nicki? Jeszcze raz przepraszam
reklama
Naciskam odpowiedź i po chwili ładuje się posy osoby której chcesz odpowiedziecWalcząca musiałam coś nacisnąć czy chodzi o te ikonki pod postami? Jessssu bardzo cię przepraszam ale naprawdę tego nie kontroluje. Powiedz mi kochana jak wy kopiujecie w odpowiedzi czyjeś posty i nicki? Jeszcze raz przepraszam
A Nicki to naciska się @ pierwsze litery nicka osoby i Ci się wyświetla po pierwszych literach i naciskasz i już
Podziel się: