Sol
Fanka BB :)
Matko ciary mi przeszły. Tak mi strasznie przykro.Puste jajo plodowe. Czekać 10 dni na samoistnie poronienie, jeśli nie wystąpi lyzeczkowanie. Rozpacz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko ciary mi przeszły. Tak mi strasznie przykro.Puste jajo plodowe. Czekać 10 dni na samoistnie poronienie, jeśli nie wystąpi lyzeczkowanie. Rozpacz.
Oki. nie mowie ze powinnam miec tylko @misis188 pytała jaki mam zestaw.Ja też z gyncentrum i miałam taki sam zestaw, przecież jesteś po punkcji to nie ma estrofemu. Tylko lutinus, heparyna i antybiotyk
Witam, często tu zaglądam, ale nigdy jeszcze nie pisałam. Przeszukuję tony stron www i nie mogę natrafić na problem który mnie dotknął. Może któraś z was miała lub słyszała o takiej sytuacji. Jestem 10 dpt blastocysty (zdrowej, dobrej jakości, przebadanej pgd). W 4 dpt miałam 1 weryfikację i wynik hcg był trochę powyżej 5. Przy 2 weryfikacji - w 7 dpt hcg było 25. Jutro, czyli w 11 dpt mam 3 weryfikację, ale coś mnie podkusiło i zrobiłam sikańca - wyszedł negatywny. Obecnie jest płacz i rozpacz, bo nadzieje były duże. Mąż mówi, że ten test może nic nie znaczyć. Ale... ja już się załamałam. Pytanie, czy któraś miała już obiecującą betę, a sikaniec nie wyszedł? Nadzieja zawsze umiera ostatnia...
Tylko ze ja juz mialam serie szczepien i.potem.jeszcze jedno doszczepienie. Lykanie encortonu moze hamowac skutecznosc szczepien choc nie wiem.czy tak do konca jest bo pytalam dziewczyn w Lodzi jak czekalysmy na swoja kolejke to.one braly encorton, ale może mialy zle tez inne wynikiCholercia...to mi chyba coś podobnego powiedział a ja se encorton łykam
No nic...Może się uda i szczepienia nie będą potrzebne
Tylko beta prawde powie bo sikance to oszukance, ostatnio ktoras dziewczyna zrobila super czuly sikacz i rozpacz bo jedna krecha, dla potwierdzenia poszla nastepnego dnia na bete a tam bodajze ponad 200Witam, często tu zaglądam, ale nigdy jeszcze nie pisałam. Przeszukuję tony stron www i nie mogę natrafić na problem który mnie dotknął. Może któraś z was miała lub słyszała o takiej sytuacji. Jestem 10 dpt blastocysty (zdrowej, dobrej jakości, przebadanej pgd). W 4 dpt miałam 1 weryfikację i wynik hcg był trochę powyżej 5. Przy 2 weryfikacji - w 7 dpt hcg było 25. Jutro, czyli w 11 dpt mam 3 weryfikację, ale coś mnie podkusiło i zrobiłam sikańca - wyszedł negatywny. Obecnie jest płacz i rozpacz, bo nadzieje były duże. Mąż mówi, że ten test może nic nie znaczyć. Ale... ja już się załamałam. Pytanie, czy któraś miała już obiecującą betę, a sikaniec nie wyszedł? Nadzieja zawsze umiera ostatnia...
tak wojt mojego miasta dzwonił gdzie sie da..@asinka sorrka za glupie pytanie ale czy Wasze rodziny w pl robia tez jakies zbiorki wsrod rodziny, znajomych, ludzi z miast z ktorych pochodzicie? W Waszych parafiach? Ksiadz moze oglosic w niedziele na Mszy zbiorke i ktos z rodziny by po Mszy zbieral kase od mieszkancow? nie mam pojecia czy to jest w ogole praktykowane przez Kosciol ale warto sprobowac wszystkiego..
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bety przed testem sikanym nie robiłam ale w 9dpt wyszedł mi negatywny po 2dniach już były2kreski a na kolejny dzień beta prawie 4000.Witam, często tu zaglądam, ale nigdy jeszcze nie pisałam. Przeszukuję tony stron www i nie mogę natrafić na problem który mnie dotknął. Może któraś z was miała lub słyszała o takiej sytuacji. Jestem 10 dpt blastocysty (zdrowej, dobrej jakości, przebadanej pgd). W 4 dpt miałam 1 weryfikację i wynik hcg był trochę powyżej 5. Przy 2 weryfikacji - w 7 dpt hcg było 25. Jutro, czyli w 11 dpt mam 3 weryfikację, ale coś mnie podkusiło i zrobiłam sikańca - wyszedł negatywny. Obecnie jest płacz i rozpacz, bo nadzieje były duże. Mąż mówi, że ten test może nic nie znaczyć. Ale... ja już się załamałam. Pytanie, czy któraś miała już obiecującą betę, a sikaniec nie wyszedł? Nadzieja zawsze umiera ostatnia...
tak mi przykro... bedzie dobrze zobaczyszPuste jajo plodowe. Czekać 10 dni na samoistnie poronienie, jeśli nie wystąpi lyzeczkowanie. Rozpacz.