reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam, często tu zaglądam, ale nigdy jeszcze nie pisałam. Przeszukuję tony stron www i nie mogę natrafić na problem który mnie dotknął. Może któraś z was miała lub słyszała o takiej sytuacji. Jestem 10 dpt blastocysty (zdrowej, dobrej jakości, przebadanej pgd). W 4 dpt miałam 1 weryfikację i wynik hcg był trochę powyżej 5. Przy 2 weryfikacji - w 7 dpt hcg było 25. Jutro, czyli w 11 dpt mam 3 weryfikację, ale coś mnie podkusiło i zrobiłam sikańca - wyszedł negatywny. Obecnie jest płacz i rozpacz, bo nadzieje były duże. Mąż mówi, że ten test może nic nie znaczyć. Ale... ja już się załamałam. Pytanie, czy któraś miała już obiecującą betę, a sikaniec nie wyszedł? Nadzieja zawsze umiera ostatnia...

To chyba słabo podczytujesz bo taka sytuacja zdarza sie tu BardO często [emoji6]
Dziewczyny piszą,ze czasami sikance im nie wychodzą jak maja betę koło 200. Czekaj na trzecia weryfikacje a sikanca zrób w 9tc [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Cholercia...to mi chyba coś podobnego powiedział :sorry2: a ja se encorton łykam :rolleyes2:
No nic...Może się uda i szczepienia nie będą potrzebne :tak:
Tylko ze ja juz mialam serie szczepien i.potem.jeszcze jedno doszczepienie. Lykanie encortonu moze hamowac skutecznosc szczepien choc nie wiem.czy tak do konca jest bo pytalam dziewczyn w Lodzi jak czekalysmy na swoja kolejke to.one braly encorton, ale może mialy zle tez inne wyniki

Witam, często tu zaglądam, ale nigdy jeszcze nie pisałam. Przeszukuję tony stron www i nie mogę natrafić na problem który mnie dotknął. Może któraś z was miała lub słyszała o takiej sytuacji. Jestem 10 dpt blastocysty (zdrowej, dobrej jakości, przebadanej pgd). W 4 dpt miałam 1 weryfikację i wynik hcg był trochę powyżej 5. Przy 2 weryfikacji - w 7 dpt hcg było 25. Jutro, czyli w 11 dpt mam 3 weryfikację, ale coś mnie podkusiło i zrobiłam sikańca - wyszedł negatywny. Obecnie jest płacz i rozpacz, bo nadzieje były duże. Mąż mówi, że ten test może nic nie znaczyć. Ale... ja już się załamałam. Pytanie, czy któraś miała już obiecującą betę, a sikaniec nie wyszedł? Nadzieja zawsze umiera ostatnia...
Tylko beta prawde powie bo sikance to oszukance, ostatnio ktoras dziewczyna zrobila super czuly sikacz i rozpacz bo jedna krecha, dla potwierdzenia poszla nastepnego dnia na bete a tam bodajze ponad 200

@asinka sorrka za glupie pytanie ale czy Wasze rodziny w pl robia tez jakies zbiorki wsrod rodziny, znajomych, ludzi z miast z ktorych pochodzicie? W Waszych parafiach? Ksiadz moze oglosic w niedziele na Mszy zbiorke i ktos z rodziny by po Mszy zbieral kase od mieszkancow? nie mam pojecia czy to jest w ogole praktykowane przez Kosciol ale warto sprobowac wszystkiego..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
tak wojt mojego miasta dzwonił gdzie sie da..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bety przed testem sikanym nie robiłam ale w 9dpt wyszedł mi negatywny po 2dniach już były2kreski a na kolejny dzień beta prawie 4000.

reklama
Do góry