Tak mi przykroOdebrałam wyniki . Wczoraj 707 a dzisiaj 747. Wiem przyrost mały i nic z tego nie będzie.... gdzieś jest moja okruszynka tylko powoli umiera a ja jej nie mogę pomóc... serce mi pęka na milion małych kawałków
reklama
misis188
Fanka BB :)
To napisz mi co teraz lykasz??ale wszystkie leki zlecone przez niego.Będę się więc jutro dobijać od rana...
Bo z antybiotykiem ani neoparinem Encorton chyba nie reaguje? To nie rozumiem czemu kazał mi wszystkie leki odstawić na 2 dni
Bo moim zdaniem powinnas miec tak:
Antybiotyk zummar czy cos w tym stylu
Lutinus 3x2
Estrofem 2x1
Heparyne
I antybiotyk i estrofem od dzis a reszte od jutra czy masz cos innego?
Oczekiwanie2017
Odebrałam wyniki . Wczoraj 707 a dzisiaj 747. Wiem przyrost mały i nic z tego nie będzie.... gdzieś jest moja okruszynka tylko powoli umiera a ja jej nie mogę pomóc... serce mi pęka na milion małych kawałków
Kochana, takie informacje rzeczywiście potrafią nas załamać, bo od początku kochamy te Maleństwa... Teraz niestety najważniejsze jest, żeby Tobie nic się nie stało-trzeba uważać, żeby nie była to pozamaciczna a "tylko"(wiem, że brzmi to strasznie) biochemiczna. Wiele z nas przechodzilo różne sytuacje (ja też) dlatego naprawdę Cię rozumiemy i będziemy wspierały jak tylko się da.
Justin87
Pierwszą betę zrobiłam 11 dpt a druga 13 dpt. Jutro 15dpt zrobię znowu badanie bety.Teraz jestes w 13 dpt ? Czyli dobrze rozumie ze pierwszą bete robiłas w 10dpt a drugą 12dpt ? Mialas zarodka 3 dniowego?
Aguleczka29
Mam nadzieje że Twój maluszek/ki jest leniwy i teraz będzie piękny przyrost.Pierwszą betę zrobiłam 11 dpt a druga 13 dpt. Jutro 15dpt zrobię znowu badanie bety.
Justin87
Też mam taką nadzieję. :*Mam nadzieje że Twój maluszek/ki jest leniwy i teraz będzie piękny przyrost.
Dziękuję. Po wizycie będę po 20 a koło 22 w domu więc napiszę. Wiem teraz ważne abym ja za bardzo nie ucierpiała fizycznie. Mój mąż niech mówi co chce ja będę dalej n alegac na leczenie. Wiem teraz przymusowa przerwa ale i finansowo też narazie nie damy rady. Ale za jakiś czas napewno nie dam.mężowi spokoju i może kiedyś ulegnie.Kochana, takie informacje rzeczywiście potrafią nas załamać, bo od początku kochamy te Maleństwa... Teraz niestety najważniejsze jest, żeby Tobie nic się nie stało-trzeba uważać, żeby nie była to pozamaciczna a "tylko"(wiem, że brzmi to strasznie) biochemiczna. Wiele z nas przechodzilo różne sytuacje (ja też) dlatego naprawdę Cię rozumiemy i będziemy wspierały jak tylko się da.
Justin87
Trzymaj się. :*Dziękuję. Po wizycie będę po 20 a koło 22 w domu więc napiszę. Wiem teraz ważne abym ja za bardzo nie ucierpiała fizycznie. Mój mąż niech mówi co chce ja będę dalej n alegac na leczenie. Wiem teraz przymusowa przerwa ale i finansowo też narazie nie damy rady. Ale za jakiś czas napewno nie dam.mężowi spokoju i może kiedyś ulegnie.
Myślę, że za jakiś czas mąż zmieni zdanie.
reklama
Bo u mnie oprocz NK i allo mlrow wszystko gra i encorton moglby zaszkodzic szczepieniom
Cholercia...to mi chyba coś podobnego powiedział a ja se encorton łykam
No nic...Może się uda i szczepienia nie będą potrzebne
Podziel się: