gosia321
Fanka BB :)
Ale ja tu o innych pisałam a Ty się wtryniasz kochanaciii może będzie niespodzianka trzymajcie kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ja tu o innych pisałam a Ty się wtryniasz kochanaciii może będzie niespodzianka trzymajcie kciuki!
Wysyłanie ciazowych zarazkowi przesyłanie fluidków bo ostatnio dużo Was tu Mamusiek się znalazło
Hej, chciałam na pocieszenie powiedzieć, jak było u mnie. Miałam transfer blastocysty. W 8 dpt beta 102, w 10 dpt beta 224, czyli przyrost o 120%, a potem po czterech dniach przerwy w 14 dpt tylko 747. Czyli zakładając, że przez pierwsze dwa dni przyrost był ok. 100%, to przez następne dwa dni nie było nawet 66%. Bardzo się stresowalam, ale kolejna weryfikacja była już super, w 16 dpt prawie 1500. Dzisiaj synek ma już ponad 5 miesięcy :-) jak widać beta może na chwilę zwolnić i nie musi to o niczym świadczyć.U mnie transfer jest udany... a przynajmniej byl w poniedziałek ładna beta wxsrode piękny przyrost a piątek za mały... lipa czekać do poniedziałku
wyć mi się chce ciągle...u nas to już ostatnia próba nie mamy mrozaczkow
No właśnie szukam i wyświetla mi się tylko na fb organizacja i film Nie macie przypadkiem zablokowanych że was wyszukać nie można ?Silaczki
ok 30tys eurona 3 mce czyli ile kasy?
Ja mam przez kogoś do Edyty G. ale mi odmówił !! Już nie jest moim znajomym!Dami już pisałam wam to musiałby być prawdziwy kontakt że sławna osobą a nie przez strony ż fb i insta
Także kochane jeśli któraś z Was ma dojścia do kogoś sławnego to niech pisze szybko do niego o akcji zbiórki dla damiego
Poczekaj zaraz odblokujeNo właśnie szukam i wyświetla mi się tylko na fb organizacja i film Nie macie przypadkiem zablokowanych że was wyszukać nie można ?