reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A u mnie spokojny weekend, jestem mega napuchnieta. Wygladam jak w 4 miesiacu, tez Wam sie tak zatrzymuje woda???
Caly czas stres przed wizyta do toalety ... ale musi sie to w koncu skonczyc!!! Jutro lece sprawdzic TSH i bete :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
no nareszcie się odezwała :) Ja też mam duży brzuch ale to chyba od progresteronu? Ostatnio kiedy betę robiłaś? Przyrost powinien być min. 66 % co 48h wciąż, czy po jakimś czasie już zwalnia? Orientujesz się ? Jeżeli zwalnia to po jakim czasie i do ilu %jest prawidłowy ? :)

reklama
no nareszcie się odezwała :) Ja też mam duży brzuch ale to chyba od progresteronu? Ostatnio kiedy betę robiłaś? Przyrost powinien być min. 66 % co 48h wciąż, czy po jakimś czasie już zwalnia? Orientujesz się ? Jeżeli zwalnia to po jakim czasie i do ilu %jest prawidłowy ? :)

Nie mam pojecia, ale chyba teraz to musi jeszcze mega duzo rosnac!! Ja jestem dzisiaj 13dpt ale chyba do serduszka to chyba panika nie minie!

Dzisiaj mialam tak brzuch napuchniety ze zostawilam moich chlopakow w gosciach u sasiadow i wrocilam do domu sie polozyc i od razu kimono!!! Nawet przy Przyjaciolkach usnelam [emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@ Oczekiwanie,gdzieś Ty misiępodziewała cały dzień? Jak się czujesz? :)
To samo pytanie do @JoannaRak @FullHope ?? :)
Hej, milo ze pytasz:-) ja ta zabiegana bo M w szpitalu na szczęście to nic strasznego, planowa operacja...a mowia ze sport to zdrowie :-) jakos mojemu M nie sluzy :-) ale czekam juz na jego powrót bo samej w domu smutno i zaraz cos se wkrecam i trudniej sie przestawiac na pozytywne myslenie a do następnej wizyty jeszcze tyle czasu...

reklama
Do góry