no nareszcie się odezwała Ja też mam duży brzuch ale to chyba od progresteronu? Ostatnio kiedy betę robiłaś? Przyrost powinien być min. 66 % co 48h wciąż, czy po jakimś czasie już zwalnia? Orientujesz się ? Jeżeli zwalnia to po jakim czasie i do ilu %jest prawidłowy ?A u mnie spokojny weekend, jestem mega napuchnieta. Wygladam jak w 4 miesiacu, tez Wam sie tak zatrzymuje woda???
Caly czas stres przed wizyta do toalety ... ale musi sie to w koncu skonczyc!!! Jutro lece sprawdzic TSH i bete
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja mam przez kogoś do Edyty G. ale mi odmówił !! Już nie jest moim znajomym!
Ja to pol Facebook wykasowalam , zaczelam tez klotnie bo Po co tacy znajomi mi ? W trudnych chwilavh poznaje sie serce innych
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
JoannaRak
Fanka BB :)
no nareszcie się odezwała Ja też mam duży brzuch ale to chyba od progresteronu? Ostatnio kiedy betę robiłaś? Przyrost powinien być min. 66 % co 48h wciąż, czy po jakimś czasie już zwalnia? Orientujesz się ? Jeżeli zwalnia to po jakim czasie i do ilu %jest prawidłowy ?
Nie mam pojecia, ale chyba teraz to musi jeszcze mega duzo rosnac!! Ja jestem dzisiaj 13dpt ale chyba do serduszka to chyba panika nie minie!
Dzisiaj mialam tak brzuch napuchniety ze zostawilam moich chlopakow w gosciach u sasiadow i wrocilam do domu sie polozyc i od razu kimono!!! Nawet przy Przyjaciolkach usnelam [emoji14]
tamiza
Już naprawilam swój błąd.@Weronika63 ma dlugo wyczekiwana bete!! Trzymam ogromnie kciuki. Wierze ze bedzie dobrze [emoji8]
Dziękuję za czujność...
Przepraszam Was bardzo ale padam na ryjek
Oczekiwanie2017
@Weronika63 ma dlugo wyczekiwana bete!! Trzymam ogromnie kciuki. Wierze ze bedzie dobrze [emoji8]
@Weronika63 - bety do nieba, @Mala844 - mnóstwa pięknych komoreczek z których będą piękne zarodki
Oczekiwanie2017
@ Oczekiwanie,gdzieś Ty misiępodziewała cały dzień? Jak się czujesz?
To samo pytanie do @JoannaRak @FullHope ??
Troszkę się tam wczoraj udzielał, ale nie za dużo . Miałam wczoraj termin @ i bóle mnie meczyly niestety . A dziś oczywiście już od jakiegoś czasu nie śpię. Miłego dnia wszystkim
HopeFul87
Hej, milo ze pytasz:-) ja ta zabiegana bo M w szpitalu na szczęście to nic strasznego, planowa operacja...a mowia ze sport to zdrowie :-) jakos mojemu M nie sluzy :-) ale czekam juz na jego powrót bo samej w domu smutno i zaraz cos se wkrecam i trudniej sie przestawiac na pozytywne myslenie a do następnej wizyty jeszcze tyle czasu...@ Oczekiwanie,gdzieś Ty misiępodziewała cały dzień? Jak się czujesz?
To samo pytanie do @JoannaRak @FullHope ??
HopeFul87
Widze ze nie tylko ja nie moge spac :-)Troszkę się tam wczoraj udzielał, ale nie za dużo . Miałam wczoraj termin @ i bóle mnie meczyly niestety . A dziś oczywiście już od jakiegoś czasu nie śpię. Miłego dnia wszystkim
HopeFul87
@Weronika63 powodzenia :-) 3mam kciuki, bole okresowe to akurat normalne i oby to byl dobry znak :-)
reklama
Podziel się: