reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jak to jest, czy po pozytywnych betach na pierwszą wizytę zglaszacie się jeszcze do kliniki do swoich lekarzy czy już do ginekologa na miejscu (w sensie tego który ma prowadzić ciążę)? Bo mi Dr napisał że wyniki prawidłowe i wizyta po 4.12

Moja dr prowadzi też ciąże więc ja zostaje w klinice.

Rowniez mnie odrzuca od mleka Ale pije na sile bo b wazny jest
Kiedys jadlam platki na sniadanie teraz kanapki hih
Rizumiem ze cie i odrzuca? Na pomodori mieso tez ? Ja To pomidor cebula w ruchu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli Cię odrzuca to lepiej na siłę nie pij. Dobrymi źródłami wapnia są brokuły, mleko roślinne, suszone morele, pomarańcze, fasola itd. Może coś z tych produktów będzie Ci bardziej odpowiadać?
Chyba, że chodzi Ci o białko, to tu jest jeszcze dłuższa lista. ;) m.in. też fasola, kasza gryczana, orzechy (najwięcej białka mają fistaszki), jajka. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Zaraz bedziesz juz widziala swoje szczescie to sie uspokoisz, ja jeszcze 6 dni musze czekac i chyba osiwieje :/ na szczescie mdlosci dzisiaj wrocily, nie tak silne jak pare dni temu ale sa. Nie spodziewalam sie, ze bede sie cieszyc z tego, ze jest mi niedobrze :p
Ja juz pod gabinetem chodz do wizyty pol godz jeszcze:) tak ja tez już wolalam jak cycki mnie bolaly,a tak dzis zero bolu.. stresa mam przed wizyta jak niewiemo_O

Do góry