Jej...juz jade na wizyte moj maz nie moze mnie juz sluchac boje sie troche objawy mi minely..mam nadzieje,ze wszystko jest dobrze..To zycze bety do nieba
@monik91 milego podgladania maluszka i serca jak dzwon
reklama
HopeFul87
Fanka BB :)
Powodzenia, 3 mam kciuki!Poszło do Chajzera... Zobaczymy czy bedzie reakcja
Ja betę robię...strach jak cholera.
Agnieś191
Na początku ciąży jadłam tylko serek topiony i pomidory, jogurty. Mięso, wędliny, słodkie, fastfood nie wchodziło w grę, zero zachcianek. Dodatkowo gdy ktoś mnie pytał na co mam ochotę nie potrafiłam powiedzieć nic mi nie smakowało. Minęlo ok 14 tyg zaczęłam jeść tak jak wcześniej i od razu mi się wyniki morfologi poprawiły.Dziewczyny w ciąży. Czy któraś z was ma jakieś awersje pokarmowe? Bo mi cały czas lista się powiększa właśnie przed chwila się dowiedziałam, ze nie mogę jeść ciepłego mleka, No. W płatkach śniadaniowych. Do tego dochodzi miesi, pomidory i słodycze.
Przepraszam, ze tak tutaj zawracam głowę, ale jakoś nie potrafię się jeszcze przenieść na „ czerwcowe mamusie”. Jakoś tak z wami się tutaj związałam i czuje się swobodniej.
Ja jem mięso normalnie tylko surowych ryb i mięs jem.Mleko jem z płatkami.A dlaczego Ci nie wolno?Dziewczyny w ciąży. Czy któraś z was ma jakieś awersje pokarmowe? Bo mi cały czas lista się powiększa właśnie przed chwila się dowiedziałam, ze nie mogę jeść ciepłego mleka, No. W płatkach śniadaniowych. Do tego dochodzi miesi, pomidory i słodycze.
Przepraszam, ze tak tutaj zawracam głowę, ale jakoś nie potrafię się jeszcze przenieść na „ czerwcowe mamusie”. Jakoś tak z wami się tutaj związałam i czuje się swobodniej.
Nina001
Na większość rzeczy do jedzenia spojrzeć nie mogłam do 16tc! Jedynie białe pieczywo,ser i ketchup oraz zupy z mięsem gotowanym w miarę dało się zjeść. Leci już 18tc i powoli wraca ochota na normalne posiłki. Mleko,woda,herbata powodowała gorsze samopoczucie. Wyjątkowo kiepsko zniosłam I trymestr ale teraz z każdym tygodniem jest coraz lepiej. Bądź dzielna i unikaj rzeczy,które burzą spokój Twojego żołądkaDziewczyny w ciąży. Czy któraś z was ma jakieś awersje pokarmowe? Bo mi cały czas lista się powiększa właśnie przed chwila się dowiedziałam, ze nie mogę jeść ciepłego mleka, No. W płatkach śniadaniowych. Do tego dochodzi miesi, pomidory i słodycze.
jasani
Ja mogłabym się obyć bez mięsa. Kiedyś codziennie jadłam płatki z mlekiem, ale teraz też mnie odrzuciło od mleka. Za to keczup i pomidory mogę pochłaniać.Dziewczyny w ciąży. Czy któraś z was ma jakieś awersje pokarmowe? Bo mi cały czas lista się powiększa właśnie przed chwila się dowiedziałam, ze nie mogę jeść ciepłego mleka, No. W płatkach śniadaniowych. Do tego dochodzi miesi, pomidory i słodycze.
asinka89
dziekuje kochana mnie poki co nikt nie odp ani nie dostepnił... prawnik dzis powiedział ze szans raczej nie widzi...ahh jakie to zycie brutane jest..Poszło do Chajzera... Zobaczymy czy bedzie reakcja
Ja betę robię...strach jak cholera.
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszka666
Dziewczyny w ciąży. Czy któraś z was ma jakieś awersje pokarmowe? Bo mi cały czas lista się powiększa właśnie przed chwila się dowiedziałam, ze nie mogę jeść ciepłego mleka, No. W płatkach śniadaniowych. Do tego dochodzi miesi, pomidory i słodycze.
Większość dziewczyn z tego forum przenosi się tez tutaj Link do: ciężaróweczki po in vitro
Pytaj śmiało u nas na pewno ktoś cis doradzi .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Justin87
Zastanawiam się tylko czy odczuwanie takich bóli tak wcześnie jest możliwe? Dzisiaj 8dpt 3 dniowych zarodków. Tak bardzo bym chciała, żeby się udało. Niestety myślenia nie da się wyłączyć i spokojnie czekać.Podobno odczucia jak ma @ są całkiem normalne przy ciąży, mama moja mówi że nawet będąc w ciąży co miesiąc jak zbliżał się czas kiedy by miała dostać @ to miała takie odczucia. Każda inaczej to przechodzi. Więc nie ma co się schizowac tylko być dobrej myśli [emoji5]
reklama
Oczekiwanie2017
Cześć, jak to dobrze, że dzisiaj piątek. Siedzę w pracy i zasypiam. Zastanawiam się czy to dlatego, że się udało czy może po prostu jestem zmęczona.
W nocy brzuch mnie bolał jak na @. Nie wiem czy to dobrze, czy jednak po zawodach.
@asinka89 bardzo mi przykro.
U mnie ból jak na @ był 5 i 6 dpt i to był dobry objaw
Podziel się: