Znam ten bólJa przed wypłatą jeszcze jestem więc pewnie nie . Jutro leki muszę dokupić więc to będą moje zakupy
reklama
Ja muszę się pare razy w nocy i zasnąć nie mogę. A do majtek zaglądam co chwila bo mi mokro i boje sie ze zobaczę @Mam tak samo jaj Ty ja dzisiaj jak się obudziłam po 3 nad ranem to do 6 nie spałam i po 8 wstałam. Jestem wykończona
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Jej...juz jade na wizyte moj maz nie moze mnie juz sluchac boje sie troche objawy mi minely..mam nadzieje,ze wszystko jest dobrze..
Na pewno jest dobrze. Trzymam kciuki żebyś wróciła do nas z dobrymi wiadomościami.
gooossia17
Nie to, ze mi nie wolno tak mnie od tego odrzuca. Na sam zapach już mi niedobrze. Po mleku i pomidorach wymiotujeJa jem mięso normalnie tylko surowych ryb i mięs jem.Mleko jem z płatkami.A dlaczego Ci nie wolno?
Trzymam kciukiJa juz pod gabinetem chodz do wizyty pol godz jeszcze tak ja tez już wolalam jak cycki mnie bolaly,a tak dzis zero bolu.. stresa mam przed wizyta jak niewiem
gooossia17
Mi pomidory smakują tez bym mogła stałe jeść, ale maluch chyba nie bardzo bo mija 30 min i zwracam. To tez nie chce się męczyć.Ja mogłabym się obyć bez mięsa. Kiedyś codziennie jadłam płatki z mlekiem, ale teraz też mnie odrzuciło od mleka. Za to keczup i pomidory mogę pochłaniać.
gooossia17
Na mięso to patrzeć nie mogę. Nic nie mogę ani wendlin ani gotowanego, smażonego czy pieczonego. Tez pomidor nie.Rowniez mnie odrzuca od mleka Ale pije na sile bo b wazny jest
Kiedys jadlam platki na sniadanie teraz kanapki hih
Rizumiem ze cie i odrzuca? Na pomodori mieso tez ? Ja To pomidor cebula w ruchu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Jeśli Cię odrzuca to lepiej na siłę nie pij. Dobrymi źródłami wapnia są brokuły, mleko roślinne, suszone morele, pomarańcze, fasola itd. Może coś z tych produktów będzie Ci bardziej odpowiadać?
Chyba, że chodzi Ci o białko, to tu jest jeszcze dłuższa lista. m.in. też fasola, kasza gryczana, orzechy (najwięcej białka mają fistaszki), jajka.
Wapn
Daje troche kakao smak wanillapomaranxE wapn?ooo
gooossia17
Ja mam termin na 19.06 o porodzie jeszcze z lekarzem nie rozmawiałam.To my razem czwrwcowki) niby termin 1/7 Ale na bank bedzie cc w czerwcu u mnie
reklama
gooossia17
Do teraz spr czy plamie czy nie. Wiec u nas po ivf to chyba normalneJa muszę się pare razy w nocy i zasnąć nie mogę. A do majtek zaglądam co chwila bo mi mokro i boje sie ze zobaczę @
Podziel się: