reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mogłabym się obyć bez mięsa. Kiedyś codziennie jadłam płatki z mlekiem, ale teraz też mnie odrzuciło od mleka. Za to keczup i pomidory mogę pochłaniać.
Mi pomidory smakują tez bym mogła stałe jeść, ale maluch chyba nie bardzo bo mija 30 min i zwracam. To tez nie chce się męczyć.

Rowniez mnie odrzuca od mleka Ale pije na sile bo b wazny jest
Kiedys jadlam platki na sniadanie teraz kanapki hih
Rizumiem ze cie i odrzuca? Na pomodori mieso tez ? Ja To pomidor cebula w ruchu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na mięso to patrzeć nie mogę. Nic nie mogę ani wendlin ani gotowanego, smażonego czy pieczonego. Tez pomidor nie.

Jeśli Cię odrzuca to lepiej na siłę nie pij. Dobrymi źródłami wapnia są brokuły, mleko roślinne, suszone morele, pomarańcze, fasola itd. Może coś z tych produktów będzie Ci bardziej odpowiadać?
Chyba, że chodzi Ci o białko, to tu jest jeszcze dłuższa lista. ;) m.in. też fasola, kasza gryczana, orzechy (najwięcej białka mają fistaszki), jajka. :)

Wapn
Daje troche kakao smak wanilla;)pomaranxE wapn?ooo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry