reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny w ciąży. Czy któraś z was ma jakieś awersje pokarmowe? Bo mi cały czas lista się powiększa właśnie przed chwila się dowiedziałam, ze nie mogę jeść ciepłego mleka, No. W płatkach śniadaniowych. Do tego dochodzi miesi, pomidory i słodycze.
Przepraszam, ze tak tutaj zawracam głowę, ale jakoś nie potrafię się jeszcze przenieść na „ czerwcowe mamusie”. Jakoś tak z wami się tutaj związałam i czuje się swobodniej.

Rowniez mnie odrzuca od mleka Ale pije na sile bo b wazny jest
Kiedys jadlam platki na sniadanie teraz kanapki hih
Rizumiem ze cie i odrzuca? Na pomodori mieso tez ? Ja To pomidor cebula w ruchu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jej...juz jade na wizyte moj maz nie moze mnie juz sluchaco_O boje sie troche objawy mi minely..mam nadzieje,ze wszystko jest dobrze..
Zaraz bedziesz juz widziala swoje szczescie to sie uspokoisz, ja jeszcze 6 dni musze czekac i chyba osiwieje :/ na szczescie mdlosci dzisiaj wrocily, nie tak silne jak pare dni temu ale sa. Nie spodziewalam sie, ze bede sie cieszyc z tego, ze jest mi niedobrze :p

Zastanawiam się tylko czy odczuwanie takich bóli tak wcześnie jest możliwe? Dzisiaj 8dpt 3 dniowych zarodków. Tak bardzo bym chciała, żeby się udało. Niestety myślenia nie da się wyłączyć i spokojnie czekać.
możliwe możliwe.Ja tak miałam od 8 dpt czułam mega ból krzyza i brzucha jak na okres. Zarodki które mi podano byył 2 dniowe.

Dziewczyny w ciąży. Czy któraś z was ma jakieś awersje pokarmowe? Bo mi cały czas lista się powiększa właśnie przed chwila się dowiedziałam, ze nie mogę jeść ciepłego mleka, No. W płatkach śniadaniowych. Do tego dochodzi miesi, pomidory i słodycze.
Przepraszam, ze tak tutaj zawracam głowę, ale jakoś nie potrafię się jeszcze przenieść na „ czerwcowe mamusie”. Jakoś tak z wami się tutaj związałam i czuje się swobodniej.
W pierszej ciazy tez mialam podobnie, na mieso nie moglam patrzec i na papryke. Teraz mam tylko mdlosci, na zachcianki i awersje jeszcze za wczesnie.

To my razem czwrwcowki;)) niby termin 1/7 Ale na bank bedzie cc w czerwcu u mnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry