reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem o czym piszesz, meczymy sie szybko..Niedługo dumna bedziesz z brzusiem śmigacpo tych schodach.:)

i Ty tez mamuska :) a w sierpniu z wozkami bedziemy spacerowac!!! oby lipiec nas oszczedzil :)

A kiedy masz podgladanie? jakies usg juz w planach?Ja mam na 13 grudnia ale chyba musze troche zmienic bo nie wiem czy wtedy dam rade z mezem jechac a sama sie boje!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

tak, ostarnio nawet w nocy sie obudzilam aby sie napic!!! Ale najbardziej mnie meczy to sapanie i zmeczenie chodzeniem, u nas w pracy jestesmy na czwartym pietrze i stolowke mamy na drugim i zawsze na pieszo chodzimy a teraz ja ledwo sie ciagne mimo tego ze kiedys to byl pikus!!!
Zaraz sie zaczna podejrzenia!

Zacznij kuśtykać na nogę to może się znajdzie jakiś gentelmen który Cię będzie wnosił :p:D

Zacznij kuśtykać na nogę to może się znajdzie jakiś gentelmen który Cię będzie wnosił :p:D

hmmm ... slabo to widze, mieszkam w Szwajcarii a tu takich malo. Nawet ciezarnym i starszym ludziom nie ustepuja miejsc!! A wiec na cuda bym nie liczyla [emoji848]

Pilnowali swojego biznesu...gnoje.
A co teraz poza lutinusem masz?
Mi się wydaje, że są różne szkoły. Mi mój gin mówił, że odchodzi od scratching endometrium, ponieważ to nie działa. Zresztą najważniejsze oprócz stymulacji jest doświadczenie embriologa i jakość materiałów jakich używa.

Ja we wtorek miałam 11,1 (ale biorąc dziennie jeden duphaston mniej dzień przed transferem miałam ponad 16 więc on skokowo rzeczywiście jest wydzielany). Dostałam dodatkowo luteine jak przeslalam dr wynik z wtorku.
Boze mam nadzieję że go jakos doprodukuje, zwiekszylam duphaston zrobie zastrzyk z prolutexu, jutro mam wizyte w klinice to zobaczymy co mi powie

i Ty tez mamuska :) a w sierpniu z wozkami bedziemy spacerowac!!! oby lipiec nas oszczedzil :)

A kiedy masz podgladanie? jakies usg juz w planach?Ja mam na 13 grudnia ale chyba musze troche zmienic bo nie wiem czy wtedy dam rade z mezem jechac a sama sie boje!!!

ja mam we wtorek powtórzyc krew i zadzwonic -wówczas pewnie wizyte umówi :) Pewnie nie wytrzymam i pobiegne gdzies indziej na podglad :)
Tak marzę o tych spacerkach :)

No ja na zly humor tez trafilam kiedys i wiem ze trzeba pytac.
Rozumiem ze o kontakt trzeba poprosic? Bo ja z nim w kontakcie nie jestem a w sumie czulabym sie bezpieczniej po punkcji...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz czy nie ma na wizytówce, które są dostępne w GC. Przynajmniej w BB tak jest tylko tu G nie przyjmuje.

reklama
Mój nie daje ani numeru i jest z nim kontakt tylko podczas konsultacji telefonicznych w poszczególne dni wiec w szoku byłam tym bardziej ze było to przed 22. On się przejął moim przypadkiem i tym ze szanse sa małe no i ze mnie w poprzedniej klinice z jajek wypsztrykali i zakwalifikował nas jako ciezki przypadek wiec za punkt honoru sobie chyba nas obrał:) To lekarz z misją i to bardzo czuć.
Wiem zew Twojej klinice jest kontakt z lekarzami tel i sms i to jest super .A z ciekawosi kto się opiekował Twoimi zarodkami? D? Czy ten nowy koles?

Szczerze mówiąc to nie wiem kto... Były bardzo dobre więc się nie zaglebialam.

Do góry