Justin87
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli chodzi o chodzenie i sapanie to mam to samo,ale lekarz mi powiedział że to normalne.tak, ostarnio nawet w nocy sie obudzilam aby sie napic!!! Ale najbardziej mnie meczy to sapanie i zmeczenie chodzeniem, u nas w pracy jestesmy na czwartym pietrze i stolowke mamy na drugim i zawsze na pieszo chodzimy a teraz ja ledwo sie ciagne mimo tego ze kiedys to byl pikus!!!
Zaraz sie zaczna podejrzenia!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Poszło do Chajzera... Zobaczymy czy bedzie reakcjasuper dziekujemy my tez wysyłamy wiadomosci przez Istagram ..az biedny sie zawiesił mam nadzieje ze udostepnia
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja betę robię...strach jak cholera.Nie ma na jutro nikogo w kalendarzu. Ktoś? Coś ?
Podobno odczucia jak ma @ są całkiem normalne przy ciąży, mama moja mówi że nawet będąc w ciąży co miesiąc jak zbliżał się czas kiedy by miała dostać @ to miała takie odczucia. Każda inaczej to przechodzi. Więc nie ma co się schizowac tylko być dobrej myśli [emoji5]Cześć, jak to dobrze, że dzisiaj piątek. Siedzę w pracy i zasypiam. Zastanawiam się czy to dlatego, że się udało czy może po prostu jestem zmęczona.
W nocy brzuch mnie bolał jak na @. Nie wiem czy to dobrze, czy jednak po zawodach.
@asinka89 bardzo mi przykro.
Tak. Byłam na pierwszej wizycie w klinice a ciąże prowadził mój gin na miejscu.Dziewczyny jak to jest, czy po pozytywnych betach na pierwszą wizytę zglaszacie się jeszcze do kliniki do swoich lekarzy czy już do ginekologa na miejscu (w sensie tego który ma prowadzić ciążę)? Bo mi Dr napisał że wyniki prawidłowe i wizyta po 4.12
U mnie w klinice miałam wizytę w 20dpt pęcherzykowa, 35dpt serduszkowa, potem jeszcze 2 i prenatalne ,ostatnia wizyta wypadła w 14tyg bo u mnie nie prowadzą ciąży. I teraz gin u mnie w miejscowości.Dziewczyny jak to jest, czy po pozytywnych betach na pierwszą wizytę zglaszacie się jeszcze do kliniki do swoich lekarzy czy już do ginekologa na miejscu (w sensie tego który ma prowadzić ciążę)? Bo mi Dr napisał że wyniki prawidłowe i wizyta po 4.12
Oki! ObczajęZobacz czy nie ma na wizytówce, które są dostępne w GC. Przynajmniej w BB tak jest tylko tu G nie przyjmuje.