reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
hmmm ... slabo to widze, mieszkam w Szwajcarii a tu takich malo. Nawet ciezarnym i starszym ludziom nie ustepuja miejsc!! A wiec na cuda bym nie liczyla [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Może jakiś imigrant się znajdzie ;)

A tak w temacie osób starszych...ostatnio jakiś dr się wypowiadał, że nie powinno się im ustępować miejsca w autobusie, bo oni i tak cały czas siedzą, a tak to przynajmniej poćwiczą próbując utrzymać równowagę na stojąco:errr:

Mi się wydaje, że są różne szkoły. Mi mój gin mówił, że odchodzi od scratching endometrium, ponieważ to nie działa. Zresztą najważniejsze oprócz stymulacji jest doświadczenie embriologa i jakość materiałów jakich używa.

Mi się akurat udało w cyklu po scratchingu. Oczywiście mogło to nie mieć żadnego znaczenia, mógł to być dobry zarodek, dobrze dobrane leki lub fakt że po transferze odstawiłam gluten. Albo tysiąc innych czynników. Jest tak dużo zależnych, że tak naprawdę nie wiadomo co działa a co nie.

reklama
Progesteron lipa 8,930 ng/ml @Oczekiwanie2017 kaki Ty masz?
Ja miałam 7,49 Zrobiłam bo znalazłam w papierach skierowanie a nokt mi noe mowil ze mam zrobic.Na drugi dzień odrazu pojechałam do szpitala i nie kazali mi sugerować się teraz wynikiem bo progesteron dostarczam z zewnatrz.Teraz od tygodnia jedynie sama zwiększyła dawkę o 1 tabletkę więcej dla Właśnie to spokoju

Do góry