reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oj tak to jest bez obaw;) Ja to az zolcia wymioty a dzus caly dzien spokoj tylko bol glowy
Kup nerbate z imbiru jak znow atak mdlosci bedzue

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mdlosci mi nie przeszkadzaja, ja sie stesuje jak ich nie mam :p
Herbatka z imbirem jest rzeczywiscie dobra :) Ja mam najwieksze mdlosci jak jestem glodna.
Kurcze im blizej pierwszego usg tym sie bardziej stresuje. Oby moj maluszek ze mna zostal..

reklama
We wtorek mielismy tą punkcje o biopsje, dzis dzwonili z kliniki, że dwa z pięciu rozwijają się bardzo dobrze, jeden jest juz skreślony a dwa pozostale dzielą się źle:( smutno troche ale mam nadzieje ze chociaz te dwa zostaną i zastanawiam sie czy brac dwa na raz czy podzielic ewentualnie na dwa transfery.. chociaz moze za daleko w przyszlosc wybiegam. Na pewno transfer bedzie przeniesiony z powodu mojej hiperki.

Są tu może jakieś mamy które w pierwszą ciążę zaszly naturalnie a teraz podchodzą do in vitro? Ja miałam już dwa transfery i bez skutku :frown:.

Mdlosci mi nie przeszkadzaja, ja sie stesuje jak ich nie mam :p
Herbatka z imbirem jest rzeczywiscie dobra :) Ja mam najwieksze mdlosci jak jestem glodna.
Kurcze im blizej pierwszego usg tym sie bardziej stresuje. Oby moj maluszek ze mna zostal..

To prawda jak mam pusty zaladek to wiecej zazwyczaj jem krakersy ryzowe, miedzy posilkami :)
Zostanie!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

We wtorek mielismy tą punkcje o biopsje, dzis dzwonili z kliniki, że dwa z pięciu rozwijają się bardzo dobrze, jeden jest juz skreślony a dwa pozostale dzielą się źle:( smutno troche ale mam nadzieje ze chociaz te dwa zostaną i zastanawiam sie czy brac dwa na raz czy podzielic ewentualnie na dwa transfery.. chociaz moze za daleko w przyszlosc wybiegam. Na pewno transfer bedzie przeniesiony z powodu mojej hiperki.

Te dwa muszą z Wami zostać. A może te silniejsze też jeszcze nadrobia i się ładnie rozwina :)

reklama
Do góry