Tu jest jedna czy 2 kreseczki kochana?ja dzos zrobiłam testpoczekam na czwartek na bete ... niby mefa czuły ale zobaczymy .. chciałabym zeby sie udało...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziękuje [emoji16] Z literatura to prawda, ale ostatnio jeszcze mocniej kocham hiszpański [emoji4] Zaczęłam sie uczyć, by nie zwariować. I jak teraz na to patrze to książka do hiszpańskiego była ze mną w oczekiwaniu na każda wizytę, słówek uczyłam sie miedzy krwią a wizyta u dr, a konstrukcje czasów zgłębiałam na wolnym po punkcji. Jesli bedzie z tego dzidzi to pierwsze wakacje na pewno spędzimy w Hiszpanii [emoji16][emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hah Ja to tak mnie zaciwjawil nick i znalazlam pierw la bella addormentata nel bosco a potem to
Hiszpania piekna cieple kraje tak jak wlochy I napewbo Milo w trojke czworke spedzicie czas , koniecznie polecam ,u mnie jesli bedzue syn bedzue Francescohah
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
Fanka BB :)
jedna druga powinna byc w kwadraciku ale sie nie pokazałaTu jest jedna czy 2 kreseczki kochana?
Dziewczyny a czy to cos niepokojącego jak na dlugim protokole i antykach w 11dc wciaz plamie na brazowo? Zawsze mialam dlugie miesiaczki. A ta tak kapie i kapie i wykapac sie nie moze... a to juz 5 dzien stymulacji...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Raczej nie był to pęcherzyk ciążowy. Może pseudo pęcherzyk albo artefakt. Przy takiej becie nie ma możliwości aby go zobaczyć w usg.
Tak, wiem tylko nie widziałam czy jest cień cienia czy nie, trzeba mieć nadzieje, trzymam za Was mocno kciukijedna druga powinna byc w kwadraciku ale sie nie pokazała
reklama
gooossia17
Fanka BB :)
A Ok, okaże się w czwartek, ponieważ mam wizytędzięki Kochana.Jak u Ciebie?
Podziel się: