reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem 8 dni po transferze, i łapie doła. To moje trzecie podejście. Wczoraj zrobiłam pierwszy test i dupa.. nic. Łudze sie ze jeszcze za wcześnie. Tak czytam różne rzeczy i postanowiłam zapisać się na ten portal.
Witaj :-) w kupie razniej :-) rozgosc sie i moze cos napiszesz o sobie i dotychczasowym leczeniu :-)[/QUOTE]

cześć dziewczyny. odebrałam wyniki bety <0,1. dla mnie walka się skonczyła.
co teraz? ile muszę czekać na kolejny transfer?

Przy ciąży pozamacicznej jest czasami w macicy pseudopecherzyk (wydaje się, że jest ciążowy i wtedy na nim się lekarze skupiają, bo myślą, że ciąża jest prawidłowo umiejscowiona) a "obok" niego (np.w jajowodzie) drugi (ten właściwy). Ale oczywiscie lekarze i medycyna rózne rzeczy widuja więc wszystko jest możliwe.

Ja widziałam, lekarze w klinicy widzieli (nawet mierzyli przyrosty), potem widzieli lekarze w szpitalu przed łyżeczkowaniem, a badania genetyczne wykazały że to chłopiec, ale oczywiście wszystkim nam mogło się to tylko zdawać.

reklama
cześć dziewczyny. odebrałam wyniki bety <0,1. dla mnie walka się skonczyła.
co teraz? ile muszę czekać na kolejny transfer?
Strasznie mi przykro [emoji17] Mi po nieudanym transferze Dr powiedział żeby 3 mies odczekać. Nosek do góry, będzie jeszcze pięknie [emoji8]
Beta nadal słabo przyrasta , na dziś 32.07.

Do góry