reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Wykluczona .
Dziwię się, że lekarz wykluczył ciążę pozamaciczna przy takiej niskiej becie. Przecież pecherzyk widoczny jest przy duzo wyzszych wartościach a i wtedy z jego zlokalizowaniem są czasami trudności (wiem to niestety z własnego doświadczenia). Ale oczywiście nie jestem lekarzem i jeśli lekarz jest pewien to ok, trzeba czekać co dalej się stanie z beta. Trzymam kciuki, żeby ta niepewność się skończyła.
Oczekiwanie2017
Dzien dobry wszystkim.... u mnie średni chyba dzień się zaczął. Niestety 8dpt a brzuch zaczął boleć jak na @,poprzednio też tak było ale staram sie jakoś trzymać, mąż dzisiaj w domu to przytula i pociesza ze jeszcze nic straconego. Pozatym rano synek przyszedł do nas poprzytulal się i powiem wam że poczułam się bardzo szczęśliwa i wiem ze nawet jeśli się nie uda i skończymy etap staran o kolejne dziecko to podniose się szybko z dołka bo mam dla kogo... syna i męża Ale ból zostanie na długo... pewnie na zawsze i zawsze będę pamiętać co kruszynkach, ale będę miała spokojne sumienie ze zrobiłam Szyszko aby ze mną zostały i były , tylko nie wszystko jest od nas zależne. Chciałabym tylko moc powrócić do swoich koleżanek znajomych z małymi dziećmi ewentualnie w ciąży... Ale chyba nie będę potrafiła,prędzej znajdę nowe takie Stare panny które już przekwitly i nie zajda w ciążę aby mnie serce nie bolało
Mnie w zeszłym cyklu brzuch bolał jak na @ i wiedziałam, z coś się dzieje (była chociaż biochemiczna). A jak nie ma objawów to dopiero stres . Jeszcze nie robiłaś bety więc nie martw się, może wszystko się skończy dobrze.
Oczekiwanie2017
@walczaca o szczescie powodzenia na wizycie. Pewnie juz jestes po.. mam nadzieje, ze pecherzyk ladnie pekl. Trzymam kciuki
Ja też trzymam, i to bardzo mocno za @walczaca o szczescie .
A Ty @hope322 jak się czujesz? Jakieś objawy ciążowe już masz?
misis188
W cuazy tak ale do testu bez zmianmi lekarz mowil ze jak tylko potwierdza ciaze to aby szybko leciec na sprawdzenie hormonow i wtedy wlasnie najczesciej zwiekszaja dawke.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Powiem Ci, ze chyba powoli zaczynaja sie mdlosci. Narazie sa bardzo lagodne. Boje sie jeszcze cieszyc. Robilam test i kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej ale uspokoje sie i uwierze dopiero po wizycie serduszkowej. Dziekuje, ze pytaszJa też trzymam, i to bardzo mocno za @walczaca o szczescie .
A Ty @hope322 jak się czujesz? Jakieś objawy ciążowe już masz?
Mam nadzieje, ze za chwile Ty zobaczysz piekny wynik bety, bo na test pewnie sie wczesniej nie skusisz
Dopisze jeszcze, ze brodawki mam ciemniejsze i widac kilka zyl na piersiach ale nie bola i nie sa wrazliwe. Innych objawow nie mam, brzuch nie boli
Jestesmy razem na tym samym etapie,a objawy nas roznia Ty juz masz jakies poczatki mdlosci,a ja nie.Za to bol piersi po bokach i takie nabrzmiale sie zrobily i bol brzucha delikatny jak na @.Tez boje sie cieszyc jeszcze... byle do wizyty wytrzymacPowiem Ci, ze chyba powoli zaczynaja sie mdlosci. Narazie sa bardzo lagodne. Boje sie jeszcze cieszyc. Robilam test i kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej ale uspokoje sie i uwierze dopiero po wizycie serduszkowej. Dziekuje, ze pytasz
Mam nadzieje, ze za chwile Ty zobaczysz piekny wynik bety, bo na test pewnie sie wczesniej nie skusisz
Dopisze jeszcze, ze brodawki mam ciemniejsze i widac kilka zyl na piersiach ale nie bola i nie sa wrazliwe. Innych objawow nie mam, brzuch nie boli
U
użytkownik 177795
Gość
Dziewczyny potrzebuje rady - mój M kupił test ciążowy... chciałby żebyśmy wykonali jutro rano a to bedzie mój 10 dpt. Warto? Nie warto? Nie chciałabym sie załamać... czy cokolwiek może wyjsć??
reklama
Chocolateri
Podziel się: